Blizzard Games

 • Salut,eu sunt un mare fan al jocurilor celor de la Blizzard.
  Am jucat multi ani World of Warcraft si inaintea lui Warcraft si Frozen Throne,Starcraft 1(astea 3 din urma inca le am instalate pe laptop) si acum SC 2, Heartstone si mai nou Heroes of the storm.
  Momentan joc Heartstone zilnic(in special ca pot juca si de pe tel), sc 2 si hots ocazional dar depinde mai mult daca am cu cine sa joc.
  Fac acest post in incercarea de a gasi impatimiti ca si mine in incercarea de a face o mica lista de oameni cu care sa joc.
  Ma gasiti in joc la Lucian#21434 sper sa fiu adaugat de cat mai multi oameni.

 • SC2 da , am jucat la nivel destul de inalt..
  WoW joc si acum ,dar pe private , am renuntat la retail :) Pe Firestorm , mai exact

 • pai reapucate de pe acum,ca vine expac nou pe la jumatea lui aprilie si sa iti aduni ceva gold pt pachete,plus ca se vor da 20 de pachete si o legendara gratuit.Plus sapt asta in taverna va fi un reward de 3 pachete din cauza ca Starcraft sarbatoreste 20 de ani si va fi o taverna cu ceva specific sc-ului.
  Reaper mai joci sc2?
  Eu nu sunt atat de bun...cel mai mult am ajuns la gold rank 1 si nu reuseam sa intru in platina :)) dar nici nu jucam atat de mult pe cat ar trebui ca sa ajung mai sus....
  Ah si m-am uitat acum la 2v2 am ajuns in platina.

  The post was edited 1 time, last by lucian ().

 • Tizu#2527 Overwatch si wow

  [align=center]"Pot să pierd ultima picătură de sânge din mine, ca să ai tu dreptul să mă contrazici pe mine. Asta înseamnă, de fapt, democraţie!"
  Ion Raţiu

 • Tizule wow nu mai joc momentan...iar expacu care vine nu ma atrage...abia poate urmatorul :)
  Si nici overwatch nu ma prea incanta...de fapt nu l-am jucat deloc,dar nu sunt adeptu' jocurilor shooter.

 • Well am la munca echipa intreraga si de wow si OW la OW am jucat foarte mult lvl 655 la wow exp m-am apucat si continuii caci imi place ma atrage lore-ul wow

  [align=center]"Pot să pierd ultima picătură de sânge din mine, ca să ai tu dreptul să mă contrazici pe mine. Asta înseamnă, de fapt, democraţie!"
  Ion Raţiu

 • si mie imi place la nebunie lore-ul wow,dar jocul in sine nu prea imi mai place,de fapt nu e neaparat jocul cat sunt eu de vina...nu mai am rabdare sa fac q sa farmez daily sa farmez pana si onoare,de raiduri imi e scarba...iar pvp-ul inca imi place dar cum era acum cu farm de honor ma dispera...si nici nu ma ajuta faptu' ca nu mai aveam cu cine sa joc...ca sa mai spun una,de fiecare data cand ma apuc de facut q de orice natura o fi acel q ca e daily ca e lvl ca e story line...ma ia un somn ucigator :)) adorm cu mouse-ul in mana imediat dupa primele 5 min.
  De asta acum lore-ul il ascult pe youtube :))
  P.S. tizule e super misto cand ai cu cine juca...mai ales sa ai un grup de prieteni si din RL.Sunt gelos :)

  The post was edited 1 time, last by lucian ().

 • Pai altfel cel putin OW avem destui, cu wow eram pe hiatus, tot asa lipsa de prieteni, cand au inceput colegii de langa biroul meu sa joace din nou, cu un sacrificiu am trecut caracterul de la hoarda la alianta si pe un nou server si voila am prins gustul wow din nou, fiind echipa de game testeri sunt multe grupuri, iar cel mai mare e chiar pe proiectul nostru, dupa 8 ore de jucat Rainbow mai baga inca 3 4 ore ope live aia inseaman dedicatie pentru un joc :))

  [align=center]"Pot să pierd ultima picătură de sânge din mine, ca să ai tu dreptul să mă contrazici pe mine. Asta înseamnă, de fapt, democraţie!"
  Ion Raţiu

 • mda frumos :) nu imi mai spune ca imi curg balele :)))) sunt foarte gelos acum :D

 • pe wow blondule nu ma intorc decat la urmatorul expansion, in Legion nu te-am prins deloc,am facut toate raidurile pana la ultimul update cand chiar nu am mai avut cu cine sa joc, de asta m-am lasat deocamdata...


  vedem urmatorul exp. mie imi suna bine. o sa vedem


  prefer Dota2 in loc la Hots... fiecare cu placerile lui.

 • Am jucat la inceput vreo 2-3 luni am facut si niste rated bg cu o guilda pe care o facui eu....dar nu am avut mare succes ca acele pers erau mai mult ocupate decat libere...