Discutii univers nou, Vega

• Puteti discuta aici despre noul univers Vega, univers al caror caracteristici le puteti decide VOTAND AICI.

*nota: Data startului universului va fi specificata ulterior in acest post si in anuntul specific. Orice intrebare de acest tip va fi considerata spam.

UOB7Q6B.png

axE: mai dar tu tot timpul esti gica contra
    Motanu: la cati pro sunt in jocul asta...

Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze

• Cu siguranță e un univers ce va fuziona cu ursa, fără dubii.

În rest, rămâne de văzut ce caracteristici va avea :)) Dar cu siguranță băieții ce au spart sute de euro degeaba pe Ursa, vor intra și aici sperând că vor face ceva.

Mulți vor spune că iar ? Dar e gândit în mod cert pentru o fuziune, deci este binevenit.

• Ursa si Sirius sunt identice in caracteristici si deschise in acelasi an...
    Mai deschideti inca unul la fel ..... pentru ca aceeasi oameni voteaza aceleasi lucruri ...
    Defapt ... mai deschideti cate unul identic pentru fiecare ""dintr-asta"" de zice ca asa e universul perfect sa fie fiecare cu locul lui 1.

• O idee ar fi ca toți jucătorii de pe toate univ RO sa primească mesaj automat cum primim atunci când faceți promoții - referitor la faptul ca poate vota pe forum caracteristicile noului univ.
    Cei mai multi dintre ei nici nu știu ca exista forum :))

Asa s'a procedat la deschiderea universului Ursa, si probabil se va face din nou.

“Never play chess with a pigeon.

The pigeon just knocks all the pieces over.

Then shits all over the board.

Then struts around like it won.”

• ca asa e universul perfect sa fie fiecare cu locul lui 1.

Din perspectiva marketing-ului e varianta corecta atat timp cat jucatorii (si aici nu ma refer doar la jucatorii din ogame.ro) sunt dispusi sa plateasca pentru asta.

UOB7Q6B.png

Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze

• Sincer as vrea un univers fara posibilitatea de a cumpara materie pe bani ( nu ca ar fi posibil ).As vrea sa ii vad pe acesti " mari jucatori" care au ramas pe .ro cum se descurca fara comerciant...ca fara conturi de push sunt sigur ca nu se pot apropia nici de top 50 :)

Gusty : "...impotentei de a juca..." morrrrrr

• Sincer as vrea un univers fara posibilitatea de a cumpara materie pe bani ( nu ca ar fi posibil ).As vrea sa ii vad pe acesti " mari jucatori" care au ramas pe .ro cum se descurca fara comerciant...ca fara conturi de push sunt sigur ca nu se pot apropia nici de top 50 :)

A fost deschis unul, insa nu a fost mediatizat deloc. Acel old school :)

As vrea sa se deschida asa ceva si ar putea face gf ceva de genul, sa aibe si ei profit. Un univers, la care inscrierea sa fie sa zicem 5euro, 10 euro, apoi sa nu se mai poata baga. Cu siguranta ar face profit, pentru ca platesti la inceput, dar apoi stii ca joci pe merit :) Si multi ar dori asta :)

Dar in fine, asta raman doar dorintele noastre.

• A fost deschis unul, insa nu a fost mediatizat deloc. Acel old school

Retro serverul a fost deschis la cererea uriasa a jucatorilor, insa in realitate a fost un fiasco pricinuit de...lipsa jucatorilor, adica exact aceia ce clamau existenta unui astfel de univers retro.

In plus, codul sursa fiind vechi si neupdatat, erau buguri grave ce incurcau foarte mult jocul.

When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

• Retro serverul a fost deschis la cererea uriasa a jucatorilor, insa in realitate a fost un fiasco pricinuit de...lipsa jucatorilor, adica exact aceia ce clamau existenta unui astfel de univers retro.

In plus, codul sursa fiind vechi si neupdatat, erau buguri grave ce incurcau foarte mult jocul.

Oamenii de fapt, cereau fara materie. Si eu, desi imi e dor de anumite momente de acum 10 ani, as alege sa joc pe varianta de acum, nu pe cea old. Cu siguranta un univers la standardele de acum, fara materie, ar umple si ar rupe. Iar propunerea ca fiecare sa plateasca o anumita suma la inceput, astfel incat sa nu zica ca il deschid degeaba, ar fi geniala. Ar avea multi parte de un univers placut.

Ca oricum profitul lor ar exista pe serverele noi, ca vor exista la fel de multi oameni ce vor dori sa inceapa iar si vor dori sa fie in top si vor baga bani.

• Și totuși.. Nu e exagerat x6 cum s a votat și cum ar ieși pana acum? :) just saying.. Având în vedere ca mulți sunt pe ursa și le va fi greu sa se descurce cu doua de viteza la flote asa mare

• Și totuși.. Nu e exagerat x6 cum s a votat și cum ar ieși pana acum? :) just saying.

Un univers non-acs / x6 economie are potentialul de-a fi extrem de pasiv in foarte scurt timp, indiferent de viteza flotei. Castiga fara mari probleme cine investeste mai mult.

Insa cat timp exista o majoritate a jucatorilor care doreste asta, este foarte probabil ca asta sa li se ofere.

UOB7Q6B.png

• X6 la flota este votat de cei care au cerut ACS ....
    Surprinzator cei care cer NON ACS nu au reusit sa se sincronizeze toti pe X1,X2 sau X3 ... Dar daca cumulati jucatorii care cer viteza redusa ...pana in X3 o sa observati ca sunt mai multi cei ce doresc un univers mai lent in viteza decat doritorii de X6.

• Quote from William James

„Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este ea însăși o alegere.”

When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

• La universul Non-acs, daca esti in top e clar ca o viteza mare iti e avantajata, deoarece stii ca nu ai cum sa iei ninja, daca ai o flota mai mare decat rivalul. Apoi, poti sa stai frumusel fara sa faci fs, ca mergi la baie, sau puii mei, daca ai cea mai mare flota :)

Dar da, x6 aduce o moarte mai rapida a flotelor din univers. Pegasus la inceput, era atractiv. Pe parcurs lucrurile au intrat intr-o continua depresie :))

• legat de deschiderea noului univers....parerea mea, care nu coincide cu planurile mai marilor ogame, se deschide prea repede un nou univers dupa ce in comunitatea ro.... s-au mai deschis doua la o distanta relativ scurta unul de celalalt...ce caracteristici va avea, nu foarte diferite de ce s-a propus pana acum...si atunci toti vor astepta o fuziune unde universele tinere vor fi in dezavantaj fata de cele mature sa nu zic batrane...asa este, se deschide pentru ca vor fi jucatori care sunt potenti financiar si vor putea pompa aurul intunecat pentru a fi in fata....asta e politica, ne comformam, nu putem sa iesim in piata si sa strigam, este un joc din care se castiga si nu ai ce face......succes jucatorilor care vor intra pe noul univers cu orice caracteristici ar avea.

• Hm,de acord cu Mark Nemo,in ideea ca se deschid prea repede. Înțeleg ideea de un venit constant,necesar companiei gameforje,sau cam asa ceva :lol: ,dar totusi.. mare pacat :pleasantry: ca ei nu pot baga "loot box",cum alte companii o fac ,dar poate curand vor baga ceva skinuri la planete rofl
    Daca ma voi hotărâ sa joc pe acest uni,va trebuii sa fie singurul,lansandu-le pe celalate . Timpul meu din pacate e distribuit in mai multe jocuri si evident in job-ul cuvenit.

Daca s-ar fi deschis acest servar peste 3luni,poate situatia era altfel. Dar poate apare si atunci un alt uni :thumbsup:

• Salut,

am transmis mai departe doleantele cerute, insa, desi am mers iarasi pe mana voastra, sunt putin ingandurat de noile setari. Sper sa fi fost ok sa va dau ocazia sa votati si sa jucati pe un server asa cum ati cerut, iar daca contrariul va fi vizibil.. votarea va avea putin de suferit pe viitor :)

Numai bine,
    HalfOp