Discutii univers nou, Ursa

• Imi doresc un univers cu spec-uri foarte agresive. Cand s-a deschis jupiter, a prins bine la public. Am votat acs, max speeed (eco si flota), min deut consumption, max % in debris.

Probabil nu voi avea timp sa sustin un cont pe asa univers, dar din ce vad in jur, sunt multi care isi doresc activitate non-stop, viteza si ostilitate.

Succes!

• asa da organizare,au votat 51 de oameni pana acum,ar trebui totusi sa spamati zilnic acel mesaj in joc, ca sunt sigur ca sunt destui jucatori care il ignora...astfel daca il spamati,eventual il vor citi de nervi ca tot apare...
    dar felicitari pentru initiativa staffului.

• Imi doresc un univers cu spec-uri foarte agresive. Cand s-a deschis jupiter, a prins bine la public. Am votat acs, max speeed (eco si flota), min deut consumption, max % in debris.

Probabil nu voi avea timp sa sustin un cont pe asa univers, dar din ce vad in jur, sunt multi care isi doresc activitate non-stop, viteza si ostilitate.

Succes!

Chiar si dupa nume cred ca o sa fie un univers agresiv ... :pleasantry:
    Dar am sa ma multumesc cu un singur univers (Taurus in cazul de fata).

• Întrebarea mea: Se respectă întocmai ceea ce jucătorii cer ?

Apoi cerințele sunt evidente, pentru că toată lumea dorește o viteză mare a economiei. Asta e benefică oricui.
    Acs pentru că altfel universul moare mai repede.
    Consumul de deuterium, în mod evident atrage hituri mari, pentru că te întinzi automat să lansezi de mai multe ori.
    Evident că ar fi benefic OGame-ului, doar 3 galaxii.

Singurul lucru pe care unii nu îl înțeleg, este viteza excesivă a flotei. Când eram mititel, tânăr, nu munceam, viteza flotei de x6 era perfectă pentru mine. Acum însă, asemenea viteză strică jocul. Un x3 maxim e mai mult decât suficient nici să te plictisești, dar nici să nu ai timp să tragi o țigară, un duș, o masă decentă.

Vă doresc tuturor toate cele bune. Nu, nu îmi e dor de joc. Poate dacă ar fi iar măcar 1000 jucători pe un univers.

• voi deschideti universuri noi cand pegasus.mizar sunt putin peste 100 jucatori si din aia 30 activi. Trebuie facut altceva pentru a repopula cu jucatori noi

• Punctul de vedere allui gusty mi se pare cel mai decent.....subscriu......6x flota e o nebunie......pe jupiter la 4x in 3 luni m-am ramolit stand noaptea nedormit sa pazesc lunile.........

Lupta pentru a primi ceea ce-ti place sau vei fi fortat sa-ti placa ceea ce primesti...............CUMPAR GAZ !!!

• Cam prea repede se deschide noul server... Nici măcar nu se maturizează Bine "bebelușii" de pe Taurus și apare încă unul? Eu nu voi mai intra pe nici un server nou, decât dacă acel server o sa aibă caracteristicile serverului de pe eventul care tocmai s-a încheiat, adică 10x eco, 7x flota, 70% cr din flota și 40% cr dinu defensiva, parca astea erau caracteristicile acelui server. .. Dacă nu, o sa aștept fuziunea și așa am prea multe conturi pe prea multe servere, iar unele stau vm din cauza timpului scurt pe care îl pot petrece pe ogame ....

• univers mai bun ca 3x flota / 5x eco / 50 df si 4 galaxii aici pe ro nu poate fi...asa toata lumea isi poate face timp sa joace chiar si putin zilnic. Eu deabea astept sa se deschida.Are cineva idee cam pe cand are loc deschiderea?

• daca se mentine ce s-a votat pana acum..viitorul univers va avea caracteristicile aproximative ale univ. Rigel...si atunci vine intrebarea...cati se vor baga pe noul univ????Rigel este un univ mort..din 100 si ceva de conturi, active nu sunt mai mult de 20...si toti parca asteapta o fuziune, pentru a mai fi animat putin....este greu sa se gaseasca caracteristici pt noul univers care sa atraga cat mai multi jucatori...dintre cei existenti, pentru ca jucatori noi, cam slabe sperante....vom trai si vom vedea ce se va intampla....

• Surprinzator, idealul cuiva poate diferi de idealul altcuiva, fara sa-si piarda legitimitatea :)

• univers mai bun ca 3x flota / 5x eco / 50 df si 4 galaxii aici pe ro nu poate fi...asa toata lumea isi poate face timp sa joace chiar si putin zilnic. Eu deabea astept sa se deschida.Are cineva idee cam pe cand are loc deschiderea?

Prietene, revenim ? :thumbsup:

Babelor, unde sunteți ? Care mai vrea, anunțați pe facebook. Că mă găsiți mai des acolo. ( p.s. I hate UK )

• In urma votului vostru am cerut spre aprobare urmatoarele caracteristici:

• RO: ACS, x6 eco, x3 fleet, 70% DF, 0.5 Deut consumption, 5 galaxies, +30 fields, 10.000 DM after validation, espionage probe storage ON

When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS