Diferenta intre comunitati

 • Avem mai jos in link anuntata deschiderea unui UNI nou pe ogame.dk
  https://board.dk.ogame.gamefor…?postID=162354#post162354


  Ce retin de aici?
  Fratilor se face vot frumos. Se anunta durata votului.


  Ce mai stiu despre DK?
  Post-urile apar in maxim o ora pe forum la userii noi, adminii de forum cel putin sar imediat sa te ajute cu informatii.


  Ce vad la noi? Nimic din cele de mai sus. Decizii luate de "cei de sus" fara nici o justificare logica, idee de comunism , cu avatare de asemenea


  De ce la ei se poate si la noi nu?

 • Pentru ca la noi atitudinea asta e generalizata. Lamentarea e sport national, solutia universala e bocitul sau aratatul cu degetul iar aroganta e virtute.


  Imi vine greu sa cred ca 61 de opinii reprezinta pondere serioasa din comunitatea dk, asa cum nici la noi cele cateva raspunsuri n-au format majoritate.


  Si ca sa inchei frumos, voi l-ati merita pe Draqshoru in fruntea ogame ;)

 • Pentru ca la noi atitudinea asta e generalizata. Lamentarea e sport national, solutia universala e bocitul sau aratatul cu degetul

  Daca nu am avea motive poate nu ne-am plange


  Cat despre cele 61 de opinii, as putea spune ca cel putin s-a facut un poll corect .

 • salutare,


  Ovidiu a punctat cat se poate de bine realitatea din jocul nostru. Multi jucatori se plang de romanismele intalnite in joc ( injuraturi cand ataca alti jucatori, amenintari cand dau un spionaj si multe altele) . Zici de admini care sunt on ? pentru asta ai optiunea de tikete! Pentru ca ai Regulament poti sa iti dai seama ce greseti si unde gresesti! Dar trebuie sa citesti ...si poate ca e greu!
  E foarte usor sa arunci in altii ...sa arati cu degetul. Si da , intotdeauna capra vecinului e de vina ! ( vorba veche romaneasca)!


  Succes

 • Deci problema pe care-o reclami tu aici este formularea, mai precis faptul ca a intrebat la liber si-a indemnat utilizatorii sa scrie cuvinte in loc sa dea click-uri pe poll. Mkay...  Cat priveste "plânsul", sunt doua feluri de oameni: cei care se blocbeaza in lamentari si cei care cauta sa se adapteze sau sa schimbe ce nu le convine (iar aici te invit sa citesti raspunsul lui @oldshadow referitor la regulament si sistemul de tikete)


  Eu consider ca jocul e mai ok acum fata de 2014-2015. Nu mai am timp si energie sa fac "performanta", dar pentru cei care au - contextul e optim.


  Spor la joc!

 • Salutare,


  unele setari, cum a fost ultimul uni deschis, au fost venite si nevoite a fi transmise imediat. Faptul ca nu mereu se cere o opinie publica nu inseamna ca acest lucru este comunism. Se pare ca stii foarte bine termenul/ideea, de vreme ce o invoci, poate prea des, facandu-ma sa cred ca-ti e dor.
  Ca fapt divers.. daca ar fi fost vorba de asa ceva, acum nu mai aveai dreptul de a crea acest thread.


  Revenind la formarea unui uni nou, prin setari si dorinte ale utilizatorilor: atunci cand a fost cazul, s-a supus la vot si/sau am cerut parerea echipei, unde timpul a fost mai scurt. Din ideile venite, fie de la echipa fie de la voi, am ales ce mi s-a parut mai bun pentru un nou univers, tinand cont si de aspectele serverelor deja deschise.


  "adminii sar imediat cu un raspuns" - Da, ca un "comunist" adevarat, chiar daca nu am mereu timpul necesar in a posta/discuta, citesc cu interes atat plangerile si/sau nemultumirile voastre, in diferite threaduri cat si, pe alocuri, rapoartele de lupta.
  Uneori, atunci cand intrebarile tin de general, nu este neaparat nevoie de un raspuns al unui admin. Comunitatea, in astfel de cazuri, reprezinta un "wiki" mult mai mare decat ar putea echipa face, datorita cunostintelor dobandite in ani de ogame, deci, de multe ori imi tresare cate-un zambet atunci cand un user obisnuit ofera un raspuns unui incepator, demonstrand astfel ca face parte din comunitate, pe cand un raspuns de la un admin mi s-ar parea un lucru obisnuit a fi facut de vreme ce face parte din atributiile lui.


  Speram, ca de fiecare data, ca ne vom descurca mai bine in viitor, de ambele parti (atat userii cat si echipa)
  Toate cele bune,
  HalfOp