Universe noi in jurul lumii

 • Maine - 6 noiembrie, se vor deschide noi servere in mai multe comunitati OGame.
  Daca sunteti interesati sa jucati intr-unul din ele, aveti lista si setarile lor mai jos.
  Totodata, am vrea sa stim ce setari ati prefera pentru viitorul server nou ce-l va primii comunitatea noastra, mai devreme sau mai tarziu.


  • AR: x2 fleet, x6 eco, 70% DF, 50% DiDF, 0.7 Deu consumption, 5 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • CZ: x1 fleet, x1 eco, 70% DF, 30% DiDF, 5 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • DE: x1 fleet, x3 eco, 60% DF, 40% DiDF, 0.8 Deu consumption, 6 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • DK: x6 fleet, x6 eco, 50% DF, 0.5 Deu consumption, 5 galaxies, +25 fields.
  • EN: x2 fleet, x4 eco, 70% DF, 0.7 Deu consumption, 9 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation.
  • ES: x3 fleet, x3 eco, 60% DF, 0.5 Deu consumption, 6 galaxies, +25 fields, espionage probe storage on.
  • FR: x1 fleet, x2 eco, 50% DF, 6 galaxies, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • IT: x4 fleet, x4 eco, 60% DF, 6 galaxies, +25 fields, espionage probe storage on.
  • NL: x2 fleet, x4 eco, 50% DF, 0.6 Deu consumption, 6 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • PL: x1 fleet, x5 eco, 70% DF, 0.5 Deu consumption, 6 galaxies, +25 fields, espionage probe storage on.
  • PT: x3 fleet x6 eco, 70%DF, 5 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • RU: x2 fleet, x4 eco, 50% DF, 0.7 Deu consumption, 6 galaxies, +25 fields, linear galaxies and systems, espionage probe storage on.
  • TR : x4 fleet, x6 eco, 50% DF, 0.7 Deu consumption, , 5 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  • US: x2 fleet, x4 eco, 50% DF, 0.6 Deu consumption, 6 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.


  Echipa

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • 2x fleet ,5x economy , ,a mers bine sirius cu x3 la flota ,dar vrem si ceva mai lent .. ca tot am imbatranit multi , 5G


  70% DF si 40% DiDF, 0.8 Deu consumption, 5 galaxies, +25 fields, 25.000 DM after validation, espionage probe storage on.
  eu zic ca asa ar fi cel mai bine

 • M-as baga si eu daca ar fi ~ cum este sirius...ca sa fiu un miner de nadejde:)
  Tot astept sa vad cand va ganditi sa dati drumul la un uni nou avand in vedere ca celelalte comunitati au dau deja universe noi...

  Nu confunda personalitatea mea cu atitudinea mea.
  Personalitatea mea sunt eu .
  Atitudinea mea depinde de cine eşti tu !

 • nu dau nicio varianta de caracteristici de nou univers...din mai multe motive.....in primul rand nu sunt impotriva deschiderii unui nou univers....sa fie cat mai multe, dar principala problema este numarul de jucatori..in continua scadere...cum suntem din ce in ce mai putini..ce se va intampla, aceeasi jucatori vor avea conturi pe mai multe univ...si cand va veni o fuziune...se vor pierde conturi, si dupa fuziune, aceeasi jucatori...de aceea..ce mai conteaza noi caracteristici...sa se faca ceva in vederea atragerii de noi jucatori...

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • @Mark Nemo, decizia deschiderii de noi universe apartine exclusiv politicilor de marketing si dezvoltare ale companiei, GameForge.
  Managementul si administratia comunitatii noastre cunoaste opinia ta si a altora in acelasi sens, si o consideram obiectiva. Doar ca deciziile uneori sunt fara loc de discutie.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • X2 nu ma incanta sincer nici nu stiu daca o sa imi fac cont. Un univers de minerit nu cred ca o sa aduca multi jucatori. Toate universele de genul au picat repede gen barym,viteza mica, in 2 luni din ce imi aduc aminte a fost mort. Jupiter primul univers cu viteza mai mare din cate observ se joaca si acum. Nu inteleg polica voastra de marketing.

 • Se deschide un uni doar sa fie deschis.
  doar consumul de deut e atractiv. si nici ala prea mult
  nici gand sa intru

  "Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp." -
  Dalai Lama

 • Viteza flotei cam mica,se putea si mai bine,insa se compenseaza zic eu cu numarul mic de galaxii,daca pui in balanta ca este si circular,pare ok-la fel de bine se putea si mai rau:))

  "Să fii învins, dar nu supus – asta este victorie. Să fii victorios si să te culci pe lauri – asta este înfrangere"(Józef Piłsudski)


  Who doesn't respect and value his past, is not worth the honour of the present, and has no right to a future · (J.P.)  ”Soluția creștină de a arăta că lumea este diabolică și urâtă, a făcut ca lumea să ajungă diabolică și urâtă” – Friedrich Nietzche

 • nu inteleg ceva Mao,stiu ca nu e vina ta dar totusi poate poti trage la raspundere pe cineva sau de maneca sa ne dea noua un raspuns.
  Pai daca ni sa cerut sa spunem ce dorim iar noi neam exprimat dorinta.De ce se face un univ 2x cand doar o persoana a dorit 2x si restu 3/4/6x adica majoritatea a dorit peste 2x...cum si de unde a iesit asta cu 2x nu pot sa inteleg...asta cred ca este a 3-a oara in istoria ogameului romanesc in care se ia o decizie de genu desi lumea dorea altceva...Sau parererile noastre din nou nu conteaza...sau nu sunt luate in considerare si suntem intrebati doar asa din curtoazie....

 • salutare,


  Deciziile vin de la centru, Mao a fost dragut si a intrebat (pentru urmatorul univers sunt sigur) ce va doriti. Succes tuturor care va apucati de noul univers si nu uitati sa aduceti membrii noi; e bine pentru toata lumea!

 • Precizari:

  Setarile noului univers sunt alese de mine, fiind in sarcina mea de administrator sa analizez si sa decid ce anume este nevoie.
  Daca privim obiectiv caracteristicile tuturor serverelor noastre, observam ca avem in privinta vitezei flotelor 2 servere x3, 1 server x4, 2 servere x5, din care ultimele 3 deschise, 2 au x5 si unul x3.


  Ratiunea este aceea de avea echilibru; cum bine observa cineva mai devreme, viteza economiei fiind x4 permite o dezvoltare rapida, numarul galaxiilor compacteaza jucatorii, iar consumul de deuterium avantajeaza zborul, profitul fiind decent prin procentul de 50% in CR. Taurus este asadar deschis catre toate stilurile de joc, fiind echilibrat.


  In plus, va reamintesc ca unul din cele mai de succes servere a fost (este) Mizar, acesta avand viteze x3 economie si x2 flote.


  Multumesc pentru atentie! :)

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • În concluzie, părerea noastră nu contează, tocmai de acea și în urma unor decizii de tot rahatu luate în ultimul timp, am decis sa renunț la ogame, :censored:  - Avertisment
  Discuțiile legate despre suspendarea conturilor din joc sau forum
  Acest tip de discuții NU își au locul pe forum. Ele se vor desfășura în privat cu Operatorul de Joc responsabil de suspendarea contului sau a superiorilor acestuia.
  Discuția este interzisă în primul rând datorită unor clauze de confidențialitate pe care Gameforge și le-a asumat față de comunitățile
  pe care le deține.
  Mao

 • Salut ,unde este topic-ul cu noul univers de pe RO ?