Discutii: Schimbari la Regula de Atac Exagerat

 • de ce exista atat de putine lovituri in ogame.ro care au drept element central distrugerea lunii?

  De ce inca mai exista playeri pe ro?
  De ce sau pt ce ai mai face flota daca nu ai oponenti pe masura ta?(probabil pt o fuziune unde se va juca 1-2 luni,apoi latenta.
  De ce ne-ar deranja noua regula,daca pana acum nu s-a profitat de ea?


  Este procesul de distrugerii a lunii esential in momentul de fata in raport cu Ogame?

  nexam ciriclius-impactul psihologic e devastator datorita faptului ca ni se ia si nu ni se da ceva.:))

  "Să fii învins, dar nu supus – asta este victorie. Să fii victorios si să te culci pe lauri – asta este înfrangere"(Józef Piłsudski)


  Who doesn't respect and value his past, is not worth the honour of the present, and has no right to a future · (J.P.)  ”Soluția creștină de a arăta că lumea este diabolică și urâtă, a făcut ca lumea să ajungă diabolică și urâtă” – Friedrich Nietzche

 • Da, nu știu de când au devenit chiar așa de importante MD-urile, dar unii jucători cred ca eu stau sa dau doar MD, nu am dat decât câte o singura lovitura de genul pe fiecare server pe care joc eu, doar am zis ca se pot da MD și doar cu mai puține lovituri , unii jucători nu cred... Cum a zis și Mao, nu aici se discuta disputele dintre noi, doar ca eu am răspuns domnului squarker, care de la o anumita perioada de timp ma tot provoaca, dar neavand timp sa joc așa mult pe Jupiter, văd ca a găsit un nou mod de provocare, chiar pe forum. Și cu asta am încheiat, va mulțumesc frumos pentru timpul acordat citind ce am scris eu.

 • odata, ce a aparut posibilitatea in joc sa cumperi resurse cu materie, de echilibrul se poate de uitat ))) . ca sa avansezi in joc trebuie sau sa cumperi resurse sau sa ataci in continuu sperind ca cel cu materie se va satura sa mai bage bani.


  - Offtopic; avertisment verbal
  Mao