Cont Japetus.org

 • Contul a fost banat cam 3 luni si zilele trecute a fost scos.Am reusit sa dau de urma proprietarului care a spus ca nu doreste sa mai joace.Insa mi-a dat contul sa ii caut om pt el.
  Contul este rank 4 Per total pcte,rank 5 militar cu o teasta destul de mare si cu vreo 400-500 de ripi si binenteles o asezare destul de bunicica a planetelor in care acopera 4 galaxii.
  Doresc persoane serioase si nu oportuniste,de asemenea cine va prelua contul,am rugamintea ca in cazul in care se va lasa sa imi dea contul sa ii caut o persoana adecvata.Urmatoarea conditie e sa ramana in alianta.
  Aici sunt cateva date despre cont.Mai mult nu as sti sa va mai zic despre el.
  Cont

 • Scz ca fac bump la topic dar am uitat sa specific si se pare ca primesc fel si fel de e-mailuri.va rog fara e-mailuri.da-ti mesaj aici in acest topic.

 • As dorii eu contul daca se poate ! Ti am dat mesaj si in privat si ti am zis mai multe acolo..

  "Vorbeste putin si fa multe !


  Benjamin Franklin"

 • Cateva chestiuni:


  1. Cand este adus in discutie un cont in afara comunitatii .ro, trebuie inteles in mod explicit ca staff-ul ogame.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in aceasta privinta. Nu avem cum interveni in cazul unui abuz, motiv pentru care nu incurajam astfel de tranzactii de conturi prin intermediul prezentului forum. Asta fiind spus, nici nu interzicem contactarea autorului postului, negocierile, etc. Dar fiecare jucator o face pe propria raspundere.
  2. Cand un post nu este complet, exista butonul de editare, nu este necesara adaugarea unui al 2-lea post. Acesta este un avertisment verbal valabil pentru oricine oriunde.


  :closed:

  UOB7Q6B.png  axE: mai dar tu tot timpul esti gica contra
  Motanu: la cati pro sunt in jocul asta...


  Gusty: Știi ca nu insist pe ceva decât atunci când știu sigur ca am dreptate. Ulterior îmi dau seama ca am greșit și îmi cer scuze