retragere de pe mizar

 • ...nu as fi deschis acest topic...dar vechimea contului si faptul ca a fost crescut de la zero ma face sa anunt ca ma retrag de pe univ. mizar...am de acolo multe amintiri, multi colegi(fosti colegi), prieteni, parteneri de trade...nu mai dau nume pentru a nu uita sau omite pe careva....un cont plecat de la zero de pe un alt univ. disparut care a supravietuit cu mine bunnneeeee, flota pe masura(nu ca a sefului universului, dar demna de luat luat in seama), cercetari, cum imi plac mie..dar cu parere de rau nu il las nimanui....nici pentru a fi maruntit, nici pentru a nu se avea grija de el...cum s-a nascut si a crescut asa va pieri....nu s-a evidentiat prin atacuri iesite din comun, dar numai faptul ca nu a fost atacat arata ceva.....numai bine jucatorilor de pe mizar...cei care mai sunt activi pe acolo....

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • Bafta pe mai departe Mark, esti un om de nota 100 si mi-a facut placere sa joc cu tine
  De ce nu a dat atacuri iesite din comun ,?pai e simplu, ai tinut la el si ai fost mereu precaut in orice miscare, iar asta este o virtute
  Cum ai spus si tu, pe Mizar prieteni nu mai sunt,poate doar putini, nu ma e rost sa joci acolo
  Sper sa mai jucam impreuna pe un nou uni, cine stie :)

 • Acest topic este destinat retragerilor din ogame !
  Cred ca esti priimul care anunta 'retragerea' de pe un univers...daca ar anunta fiecare parasirea unui univers iti dai seama cam cum ar arata aceasta zona a forumului?
  "Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet.Teme-te daca te opresti."

 • si daca toti care s-ar retrage nu ar mai reveni ce bine ar fi????!!!!!...nu trebuia sa raspund, pt. ca tot o retragere e ce am facut eu.....LA REVEDERE.

  MOBILIS IN MOBILE  STARGATE COMMAND

 • si daca toti care s-ar retrage nu ar mai reveni ce bine ar fi????!!!!!...nu trebuia sa raspund, pt. ca tot o retragere e ce am facut eu.....LA REVEDERE.

  Prin retragere(chiar si temporara) din Ogame se intelege totusi incetarea activitati pe orice univers !
  Intelegi ce spun?  "Nu-ti fie teama ca inaintezi prea incet.Teme-te daca te opresti."