Tentativa 2 de retragere

 • Entuziasmul de joc a fost legat de universul Jupiter. Cum gasca de odata nu mai este, a pierit si cheful... Multumesc tuturor prietenilor si adversarilor din joc pentru un timp super fain.


  Voi inceta si functia de mod si sa mai joc ( nu cred ca va fi permanent - ci depinde mult de chef ). Aveti grija de voi, nu uitati de FS si nu uitati ca e doar un joc!


  Poate o sa ne mai vedem!

 • Toate cele bune...sa vina cheful repede ;)

  Jucatorul heruur iti spune urmatorul lucru:
  da Mihaita... cat de bine ma intelegi.... :))) Bravo... daca nu reciclam ma lasam de joc... dar am avut ambitia sa nu il las sa ia nimik.... cu pustoaica pe un picior, cu o mana invarteam o lingura in laptele ei (pregateam biberonul de seara fiindca nevasta-mea facea baie) si cu cealalta mana pe shoarec.... l-am facut pe fraier... L-AM FACUT...

 • Sper sa'ti vina mintea la cap urgent,si sa treci in formatie :arrow::beer:


  Astept sa bem o bere la urmatoarea intalnire

  Face Tommy cinste c'a chiulit rotfl

  "Să fii învins, dar nu supus – asta este victorie. Să fii victorios si să te culci pe lauri – asta este înfrangere"(Józef Piłsudski)


  Who doesn't respect and value his past, is not worth the honour of the present, and has no right to a future · (J.P.)  ”Soluția creștină de a arăta că lumea este diabolică și urâtă, a făcut ca lumea să ajungă diabolică și urâtă” – Friedrich Nietzche