Discutii: Server nou: Sirius din 6 aprilie !

• Prea multa materie oferita totusi ....degeaba

Multa rau...nici nu ai ce face cu ea la cat de multa e...

• x6 eco speed ---- foarte buna viteza la eco tinand cont ca or sa fie multe ferme.
    • 70% DF ---- sa tot spargi la flote... e bine ca nu mai este si aparare in CR (quantum fail).
    • 5 galaxies ---- ce sa vrei mai mult de atat?
    • +25 fields ---- nu strica 25 campuri in +
    • 0.7 deuterium consumption ----- e bine si atat desi cred ca se putea baga un 0.6 (0.5 fiind deja setat la alt univers)

Am sa ma bag si eu sa nu se ajunga ca pe Rigel.... anti Gusty si Berze! (e mai fun asa).

Quote from Berzelius

Berzelius: trebuie sa o tai
    Squaker: nu o mai folosesti?

• Multa rau...nici nu ai ce face cu ea la cat de multa e...

• x6 eco speed ---- foarte buna viteza la eco tinand cont ca or sa fie multe ferme.
    • 70% DF ---- sa tot spargi la flote... e bine ca nu mai este si aparare in CR (quantum fail).
    • 5 galaxies ---- ce sa vrei mai mult de atat?
    • +25 fields ---- nu strica 25 campuri in +
    • 0.7 deuterium consumption ----- e bine si atat desi cred ca se putea baga un 0.6 (0.5 fiind deja setat la alt univers)

Am sa ma bag si eu sa nu se ajunga ca pe Rigel.... anti Gusty si Berze! (e mai fun asa).

Perfect spus! Sper totuși să ai mai mult timp. Data trecută nu ți-ai permis să rămâi. Ne vedem acolo, cred.

• @Gusty
    Tu daca nu pierzi vre-o flota pe fiecare univers, nu esti adevaratul Gusty. Personal eu nici nu ma indoiam ca nu vei fi acolo :lol:

Succese tuturor :)

Das, as usual! :)))

Îmi place începutul de univers, de fiecare dată. Materia m-a dat peste cap, dar e ok și așa.
    Aspectul de bază e reprezentat de numărul jucătorilor. La început, sunt mereu mulți. Pe parcurs încep să dispară, odată cu cheful de a da atacuri.

P.S. Pe Pegasus nu am pierdut :love:X(

• Das, as usual! :)))

Îmi place începutul de univers, de fiecare dată. Materia m-a dat peste cap, dar e ok și așa.
    Aspectul de bază e reprezentat de numărul jucătorilor. La început, sunt mereu mulți. Pe parcurs încep să dispară, odată cu cheful de a da atacuri.

P.S. Pe Pegasus nu am pierdut :love:X(

P.S. Pe Pegasus nu am pierdut

nu ai pierdut, dar ai fluierat in biserica :)

• Jucători vor mai apărea. Nu te lua după ce spun alții.

Întradevăr, nu mai este ceea ce a fost acum ani buni, când era un deliciu să tot joci. Ideea e că activitatea este foarte redusă, iar mulți nu sunt la curent zi de zi cu ceea ce se întâmplă.

Însă încet, încet se vor mai înmulți. Nu te aștepta la 1000. Dar nu vor rămâne 200.

• eu vorbesc din realitate dovada clara jucatori de pe toate servarele ro nu sint mai multi de 200 pe nici unu , asta daca eliminam inactivi si conturi multiple sau etc ramin cam 80 de jucatori activi deci ce tot vorbesti acolo gustere zi la baiat adevaru nu o lua cu ocolisuri nu ii da iluzi pfffff numa mincinosi pe ro.

• Aș avea o mică atenționare asupra utilizatorului de mai sus, pentru că se bagă în seamă unde nu are habar.

Ei nu prea știu cum merg lucrurile, că își iau conturile dintre prieteni, nu prea și le cresc singuri. Deci nu au de unde să știe cum evoluează un server. Și nu prea știe nimeni mai bine ca mine, care are cont pe aproape fiecare univers în parte și le-a crescut pe toate în mod legal. Știu foarte bine cum merge ogame.ro.

Deci, ascultând părerile mele, cu siguranță va rămâne și va vedea. Vor fi 100, apoi 200, poate chiar si 500. Numărul celor activi, evident nu e reprezentat de numărul total. Însă atâta timp cât nu sunt sparte conturile între ele, cum se întâmplă pe alte universe, va fi un univers activ chiar și între 4-5 flote.

Vă pup, spor la joc!

P.S. Unde ești pe Sirius ? Că te tot aștept să ”ne alergăm” Dar momentan fac ”monolog sportiv” :thumbsup:rotfl
    P.S. 2 Învață să motivezi un jucător, deșteptule. Dacă tu vii și spui la unul, la doi, la trei, că nu sunt jucători, păi nici ăia nu vor intra. Apoi de la cei trei, se împrăștie vorba și nu vor intra deloc. Dacă le spui că vor mai fi, clar va rămâne să vadă. Tot eu trebuie să vă învăț și asta ?

• RIco,gusteru nu vrea sa ma dezamageasca si ma ia cu frumosu..:))
    Am ramas foarte surprins atata tot e univers super placut "dotat".
    Nu se merita sa stai in alianta cu mai mult de 5 playeri :lol:
    Ei din 200-300 cati or fii,tot gasesc eu ceva sa ma distrez :))

Spor la joc baietii si dezvoltare rapida.
    E.