Alianta Romania de pe serverul concurs

 • Alianta Romania de pe acest server se comporta ca orice alianta romaneasca de pe un server strain. Cei ce au jucat in afara ro cred ca stiu deja la ce ma refer.
  In primul rand nu exista nici o strategie comuna de a propulsa alianta sau pe cei mai bine plasati din alianta pe locurile fruntase.
  Evident ca si o parte din romanii din alianta aflati pe locuri fruntase au bagat bani. Tot cu certitudine nu vor recunaste acest fapt.
  Au fost in alianta si discutii infierbantate pe mai multe probleme dar nici macar una legata de jocul in sine pe acest server. Majoritatea se temeau de dreptul de status ce il au unii cu flota pe serverele romanesti.
  Ba s-au luat si doua masuri extreme de conducatorul aliantei. Pe care in paranteza fie spus nu il cunosc si e pe un loc sa zicem cu indulgenta...jenant.
  Aceste masuri extreme au fost excluderea mea si a lui IP Man pt o zi. IP pentru ca s-a distrat schimband (avea drept de managemenet) rangul propriu in "No1" din "om normal" lucru cu care fondatorul nu a fost de acord. Asa ca Ip a schimbat si rangul fondatorului in "Hitler" si ulterior in "Borat". Cum chestia asta m-a amuzat am primit si eu kik din alianta. E nasol sa iti exprimi indoiala ca nu stiu multi ce e "Borat"...
  Asta spune multe despre cum merge o alianta romaneasca pe org.

 • Sterge-l de aici... Am fost explicit?
  Nu eu l-am, postat aici si nu asa era subiectul. Ti-ai permis sa faci ceea ce nu vreau eu.


  - Avertisment verbal pentru incercare de moderare pe la spate;
  Urmatorul avertisment va fi punctat.
  Mao