Propuneri romanesti concretizate in noile dezvoltari ale jocului

 • - tehnologiile laser si energie nu mai au de ce fi cercetate odata ajunse la un nivel - hai sa stimulam intr-un fel continuarea cercetarilor si dupa ce am indeplinit o cerinta ptr nava sau deblocarea altei cercetari asa cum tehnologia plasma ajuta la productia de metal si cristal... de ce nu si ptr deuteriu
  - imbunatatirea productiei fiecarui tip de resursa prin o cercetare specifica


  Acum tehnologia plasmei ofera bonus si productiei de deuterium.

  - Tutorialul, sa ofere o provocare zilnica ptr orice jucator-recompensata


  - In versiunile viitoare, tutorialul va avea o forma noua.

  - grafica jocului trebuie imbunatatita si prin introducerea filmuletelor in joc. O idee: raportul de lupta sa fie prezentat intr-un scurt filmulet, mesajele de la flota sa aiba asa o prezentare vizibila. (vezi si tu acolo cum coboara niste nave si descarca aia la resurse in caz de transport, cum vin tehnicienii pe pista sa repare navele dupa desfasurare)
  - pentru atacuri 100 % din navele distruse in Cr insa posibilitatea ca un procent din nave sa scape intregi si o parte sa poata fi reparate cu costuri mai mici decat construirea unora noi (in o perioada de timp limitata)

  Grafica jocului a fost imbunatatita, exista implementat video in cazul primirii unei luni.
  A fost deasemenea conceputa posibilitatea recuperarii navelor, un procent din ele odata cu introducerea din v6.2.0 a viitorului camp de epave.


  Felicitari pentru viziunea corecta asupra jocului, dorucdm.
  Propunerile au fost facute la data de 31 martie pe forumul Origin .


  Dupa cum vedeti, propunerile sunt mereu ascultate si sunt implementate in joc atunci cand acestea sunt foarte bune, de aceea va incurajam pe toti sa veniti cu propuneri inteligente si indraznete.


  Multumim !

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Multumirile mele, Valent, tu ai citit propunerile mele si m-ai sustinut sa le postez pe Origin (chiar le-ai tradus in engleza )
  Sunt sigur ca mai sunt multe idei bune si ca vor mai fi implementate in jocpentru a creste interesul general.

 • Pentru conformitate cu realitatea, propunerile au fost inspirate din discutiile publice in care s-a implicat comunitatea noastra. Dorucdm are in primul rand meritul de a fi sintetizat sugestiile si de a le fi prezentat acolo unde conteaza, pe forumul Origin.
  ^^

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Am avut o gramada de propuneri de-a lungul a 8 ani de ogame.ro. Majoritatea au fost ironizate in general de cei ce s-au aflat in staff la un moment dat. Cam toate s-au implementat. Incepand cu banari mai blande in functie si de comportamentul celui ce a fost banat. Astept ca si ultima propusa acum multi ani sa devina realitate. Aia cu serverul cu durata limitata in timp. O sa mai dureze probabil ani pt ca in general propunerile mele au fost spuse prea devreme de mine si implementate prea tarziu.
  Dar sincer sa fiu nu prea imi pasa. Pe undeva ma amuza sa vad ca si nemtii au problemele si limitarile lor in gandire si aplicare de strategie.
  Cand am spus ca nu e normal ca sa interzici comunitatii sa discute un ban si ca solutia ar fi ori discutii la liber ori sa dispara lista cu banati daca tot se discuta doar cu persoana implicata s-a ras. Ei bine vad ca lista a disparut. O eficienta deosebita au nemtii. Au descoperit ca aveam dreptate dupa 7 ani :P

 • Exact dupa cum spuneam... Inteleg ironia unora dar totusi chiar am dreptate. Am spus ce e de facut ca sa mearga jocul spre bine acum multi ani. De ce dracu ati mai deschis subiectul daca tot ironizati ? Nu credeti ca am avut propuneri? Cautati in arhiva si o sa vedeti discutiile. Care s epurtau cam tot la fel ca aici. Eu propuneam apareau ironiile sau chiar jigniri si in final dupa multi ani s eimplementau ideile.
  Retineti ca ultimul meu pariu privind evolutia jocului asta este server cu durata limitata si declararea castigatorului de server. Si a aliantei. Si a minerului cel mai bun. Etc...
  Cand asti or sa isi dea seama ca daca pun premii de genul asta jucatorii vor baga mai multi bani si interesul va creste o vor face si pe asta....
  Pana atunci va invit sa ironizati sa radeti si sa fiti un izvor nesecat...dar in directia opusa. Aia spre care tinde in general romanul.

 • Cam asa cred eu ca ar trebui sa fie...


  Server cu perioada limitata de timp in functie de viteza lui. Daca pentru x1 2-3 ani ar fi o perioada rezonabila, pentru un x5 de exemplu nu ar trebui sa depaseasca un an.
  Nu sunt statistician deci aici ar trebui sa isi spuna parerea unul de meserie.
  La terminarea timpului alocat serverului ar trebui sa se declare persoana castigatoare de server la general, economie militar si cercetare. As acorda cate 3 premii pt fiecare categorie constand in MI cam asa 300k mi pt locul 1, 200k MI pt locul 2 si 100k MI pt locul 3 cu precizarea ca sunt premii unice. Adica poti acorda unei persoane un singur premiu.
  In cazul in care sa zicem ca primul d ela general ar mai avea si alt premiu la alta categorie acesta nu se v a acorda ci se va acorda urmatorului clasat.
  As mai da premiu pt cel mai mare damage pe flote la Individual si la ACS. Aceste nefiind premii unice. Adica daca cineva va avea si la damage premiu si la alta gategorie din clasament premiile se vor cumula. As acorda premiu 500k MI la ambele categorii pt cel mai mare damage urmand ca la ACS sa se imparta intre participanti.
  Nu vor exista locul 2 si 3 premiate la aceasta categorie.
  SI as mai da un premiu constand in 300K MI pt cea mai buna dezvoltare fara folosirea de MI.
  Daca sunt adepti ai ideilor mele astept pareri si propuneri pt imbunatatirea constructiei mele.
  MAO daca consideri ca e interesant sa discutam pe un subiect separat te rog sa muti discutie pe un subiect nou.
  Poate nu ar strica si un sondaj de opinie daca ne dorim server cu perioada limitata in timp.
  Multumesc!

 • Premii, premii, premii ! Mii de premii ! :lol:
  Hai ma citro nu te mai intepa, fii mai chill. Uite, eu sunt de acord cu ideea ta.

 • Daca sunt adepti ai ideilor mele astept pareri si propuneri pt imbunatatirea constructiei mele.
  MAO daca consideri ca e interesant sa discutam pe un subiect separat te rog sa muti discutie pe un subiect nou.
  Poate nu ar strica si un sondaj de opinie daca ne dorim server cu perioada limitata in timp.

  Sau, mai bine fa'ne tuturor o favoare, si posteaza pe forumul origin. Acolo nu te ironizeaza nimeni, si s'ar putea ca nici tu sa nu deranjezi. In plus, le vei putea spune direct celor de la OGame Tech cum au implementat ceva ce ai propus tu acum mult timp.

 • Topicul acesta era destinat pentru altceva. Pentru alte propuneri, se deschid alte topicuri.


  :closed:

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS