Deconectari repetate.

 • Mai sunt jucatori care sunt deconectati de la joc atunci cand navigheaza in el? Mie mi se intampla des chestia asta mai ales cand dau actiuni repetitive gen spionat la rand si foarte repede. Ultima data la deconectare am fost trimis in ogame hu.... Chestia asta a fost chiar amuzanta.

 • Se intampla cand navigarea este prea rapida; intampin si eu aceeasi problema pe org, in momentele cand derulez paginille sistemelor mult prea rapid.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Si eu am aceeasi problema cand umblu prin galaxie foarte repede, spionez sau schimb planetele repede intre ele. Deja e foarte enervant. In plus, se mai intampla si atunci cand las pagina in misiunile flotei si retrag ceva. Imediat ma deconecteaza... e enervant. Am sters cookies, si toate tampeniile alea, schimbat browser, etc


  Quote

  ,,Tommy: Imi place nuanta de roz "

 • Acum cateva luni s-a facut un SSL update, implicand trecerea de la portocolul http la https. E posibil sa aveti unii dintre voi addonuri care nu sunt adecvate si creaza deconectari.


  In alta ordine de idei, browserele stocheaza separat parolele pentru http si https, si e posibil sa trebuiasca sa le salvati din nou.
  In Chrome > Settigs -> Passwords and forms -> Manage passwords ... Selectati ogame, apasati "arata" pentru a afisa vechea parola. Re-salvati parola cu SSL enabled. Firefox si IE au caracteristici similare.


  Poate va ajuta.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Considerati util un server cu perioada limitata de timp? 40

  1. Da (21) 53%
  2. Nu (19) 48%

  Pe telefon aceeasi problema ;) deci nu este in mod special de la addonuri.
  Majoritatea deconectarilor se fac atunci cand navighez pe mai multe tab-uri(exemplu: ogame deschis,deschid forum in alt tab..navighez pe forum...revin la ogame->disconect).

  Oameni sunt multi,dar multi nu sunt oameni..  :thumbdown: