Sistem de calcul al punctajului la ban dat pe forum

 • Regulamentul spune asta:


  10 points - 3 Zile suspendare
  20 points - 5 Zile suspendare
  30 points - 7 Zile suspendare
  40 points - 10 Zile suspendare
  50 points - 14 Zile suspendare
  60 points - 20 Zile suspendare
  70 points - 30 Zile suspendare
  80 points - Smod/BA interventie si evaluare  NU UITAȚI, CÂND SE CALCULEAZĂ PUNCTAJUL SE VOR CALCULA DOAR WARNURILE CE NU AU EXPIRAT (vedeți "expiration")  Însă la banuri, fiecare ban care este primit în ultimele 12 luni va valora 10 Puncte din start.
  Bun mie imi e neclar. E drept ca e facut de Draq de la care nu ma astept la prea multe dar totusi...


  Sa o luam metodic. Acumulezi 10 puncte. Iei ban de 3 zile. Problema e ca la urmatoarea sanctiune, sa zicem ca mai iei un punct faci 11 puncte neexpirate si cu inca 10 ca ai luat un ban deja ajungi la 21. Deci mai iei un ban la urmatorul punct facut de 5 zile. Mai iei o sanctiune de 1 punct. Ai 12 puncte cu 2 banuri a cate 20 puncte ajungi la 32 punte deci ban de 7 zile.


  Acum intrebarea este ...Interpretez corect regulamentul? Daca ai depasit 10 puncte la fiecare sanctiune ulterioara indiferent de punctaj iei ban sau nu?


  Daca e asa, mie chestia mi se pare stupida si evident trebuie modificata.

 • Bun mie imi e neclar. E drept ca e facut de Draq de la care nu ma astept la prea multe dar totusi...


  Sistemul nu-i apartine persoanei amintite. Este un sistem apartinator GameForge implementat forumului. Sunt de acord ca nu este un sistem perfect, si ca da rateuri (suspendarile in urma cumulului de puncte se face automat), dar am corectat personal erorile, manual.


  Si eu mi-as dorii un alt sistem, mai simplu si functional, dar...asta il avem, cu asta defilam.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • Mao eu am doar 9 puncte si pana acum am primit de 3 ori ban definitiv in decursul a 4 luni. Acolo e setat ceva aiurea in cazul meu. Dar nu despre asta e vorba. Nu ai raspuns la ce am intrebat eu. E corect cum am interpretat regulamentul? La fiecare punct facut dupa primele 10 puncte primesti ban sau nu?

 • Nu, nu ai interpreetat corect, nu se suspenda nici un cont dupa fiecare punct cumulat; ca se intampla erori tocmai ce am amintit mai sus, si adaug ca setarile sunt generale, nicidecum individuale.


  Consider ca am raspuns transparent la intrebarile cu caracter general, iar daca mai ai intrebari referitoare la contul tau, contacteaza-ma direct.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS