Discuţii - Raport Universul Pegasus

• Îl postez când îmi permite timpul.

Clasamentul actual în urma spargerii lui Andy:

Cele 100 milioane resurse care mă vor duce pe locul 2 înapoi:

Locul ocupat de Andy, după ce L-AM DISTRUS:

• Hei, hei. Lasati micile rautati...
    Raport excelent facut, foarte detaliat. Bravo Gusty!
    @

Quote from Gusty

Un enigmatic jucător, un enigmatic povestitor, o enigmatică persoană

Enigmatic este cuvantul cheie in descrierea mea :))

• Frumos Gusty un reportaj foarte bun asa cum ne-ai obisnuit detalii despre toti playeri din top 15 loviturile care arata diferenta intre aliantei cei mai felicitarii de lucrul bine facut.

[size=24][color=#660000]

Hell is empty and all the devils are here[align=center]

• Felicitari Gusty pentru munca depusa .
    E un raport reusit.
    Spor!
    Bafta

PS: Gusty guilty! Nu stiam de ce m-a sters Andy din lista de prieteni. Sau nu mai e el pe cont ?

[align=center]

[/align] [align=center][img]https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/XugqlFwq2Nd7Us3oRt0ejVqdNf4UoY6yUpes507IoPUhiT1OpEHRGF5RypuJxcYP/file?dl=0&duc_id=oXjAKoeKFRS3ejWcIaRiz00VqDQa7o9AfDHKNeNRvDSfVBHFIuinSh6A5cDmFbAd&raw=1&size=640x480&size_mode=3[/img] [/align]
  • mi-a cedat contul, de aia am hotarat sa o iau de la un capat cu prietenii

"Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta." :ban:

• Gresit in privinta mea. Aici joc miner 100%.De fapt nici nu a discutat cu mine si nici nu a pus pe altcineva sa discute cu mine dat fiind relatiile incordate dintre noi. Gresit si in privinta autorului. Nu loviturile il tin in top ci faptul ca baga bani periodic si castiga mai ales din schimburi de resurse.
    In rest un elogiu in parte meritat facut de cativa jucatori la adresa Gusterului.
    Sunt de parerea lui MAO care din decenta spune "ai avut altele mai reusite" ca sa nu spuna direct ce crede.
    Diplomat MAO asta..:D

• Frumos raport; chiar foarte bun, in opinia mea, indiferent ce spun restul.

E buna intentia de a face o scurta descriere a fiecarui jucator, astfel vedem mai mult decat doar nick-ul din joc si stilul adoptat.

Pentru Orion cand faci unul ? :) Trebuie sa trag tare sa prind pozitia 15. Pana te hotarasti sper sa fiu inclus in lista.

• Pentru Orion este facut aici .

ps: felicitari pentru raport Gustav.

Friday, July 3rd 2015, 7:16am

Serios...pe atunci nr.1 avea 700k puncte. A trecut mult timp de atunci si multe s-au intamplat. Hit-uri nenumarate, in plus, clasamentul nu mai este deloc la fel...nici jucatorii aceeasi.

• Serios...pe atunci nr.1 avea 700k puncte. A trecut mult timp de atunci si multe s-au intamplat. Hit-uri nenumarate, in plus, clasamentul nu mai este deloc la fel...nici jucatorii aceeasi.

Sunt sigur ca echipa RSO a primit sugestia, si vor tine cont de propunerea ta.

When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

• Chiar discutasem cu Tommy, asupra acestui fapt şi i-am explicat că vreau să fac un update al rapoartelor. E puţin mai greu când nu joc în acele universe, pentru că nu sunt la curent cu toate mişcările. Dar, voi face asta.

Citro, să-ţi fie de bine. Dacă ai învăţa să te porţi civilizat, ar discuta şi oamenii cu tine.
    Şi dacă ai şti să fii atent, la tot contextul, ai realiza ceva.
    Am specificat destul de clar " Momentan face doar mine, flota lăsându-se aşteptată. "

• Multumesc pentru initiativa voastra, sa fiu eu, oare, cel care a adus asta in discutie...?

Adica, spun doar ca ar fi binevenit un nou raport al universului Orion. Pe vremea cand a fost facut primul, anul trecut in iulie, eram undeva ratacit in top 250-300...Pe vremea aceea era ceva mai activ universul; acum daca esti top 250-300 ai 10k puncte 8|

Intre timp s-au schimbat multe...am tot observat schimbari in clasament, hit-uri de povestit de cei care au dat (adica au cu ce se mandri), schimbari de jucatori (preluari/cedari de conturi)...altii ca mine, din noroc au ajuns pe 16 (deci Gusty, sa faci raportul cand ma stabilesc confortabil pe 15).

:) numai bine tuturor.

• Sunt de acord cu Mao dar tin sa subliniez ca e si Prima data cand pot fi de acord cu Citronada :lol: .
    Gustere nu ai scris nimic din intrebarile la care ti'am raspuns si mai ales ai adaugat din burta faptul ca am jucat pe orion cand acolo a jucat MrPhenom cu numele meu, si se poate deduce de pe forum, daca faceai un research elaborat in scopul de a oferi informatiile corecte (oare de ce ti'ar fi pasat?:). In alta ordine de idei, multumesc pentru consideratie asa cu ai putut tu. :)

Nu imi e teama de o armata de lei condusa de o oaie; imi e teama de o armata de oi condusa de un leu.

“Alexandru cel Mare, citat despre razboi”

• Dacă nu mai faceţi sharing, ar fi posibil să ofere lumea informaţiile necesare.

Dar când spui pe un univers, că ai 34 ani, iar pe altul 42 ani, având acelaşi stil de joc şi aceeaşi bani băgaţi pentru colonizări în stânga şi în dreapta, rezultatul e unul singur.

Nu îţi convine ? Fă tu altul, mai bun. Au mai spus alţii că fac altceva, mai bun decât ceea ce fac eu şi au dat greş.

- Critica este motorul progresului, iar despre sharing si alte craps, nu e locul pentru discutii aici.
    - Trolling
    Mao

• Dacă nu mai faceţi sharing

Poate un GO sa i confirme piticotului caci conectarile mele sunt numai din Roma? Paul alias MrPhenom juca din Milano pe Orion asa ca stai pe burta si nu mai comenta inutil doar pt faptul ca bag materie mai multa decat tine. Oare vei reusi sa tii pasul? :thumbup:

- Offtopic. Chiar e greu de discutat in particular daca aveti unul cu celalalt ceva de impartit?
    Mao

Nu imi e teama de o armata de lei condusa de o oaie; imi e teama de o armata de oi condusa de un leu.

“Alexandru cel Mare, citat despre razboi”