[Top 7] [TOT: 2.533.984.000] Ruthl3ss Kill3r & One Saint [NoSkiLL] vs. Hella [Dacia]

• Si din nou alianta NoSkiLL mai prezinta un Top 10 :D

Nu pot sa zic decat ca Hella a fost foarte atenta cu flota de la inceputul universului si pana acuma...nu stiu ce s-a intamplat astazi dar sper sa nu fi fost nimica grav ci doar o petrecere intre fete ca tot e ziua lor azi

Stiu ca nu este cel mai placut mod sa iti spunem La Multi ani dar...trebuie sa intelegi ca nu era de iertat o greseala ca asta :P Refacere usoara si continua sa fii atenta ca pana acuma facand exceptie la ziua de azi ca toata lumea prinde cate o zi dinasta dar unii sunt mai norocosi si altii mai putin

Dedicatia pleca catre restul aliantei NoSkiLL si dealerilor

CAUTAM DEALERI PERMANENTI

La 08-03-2016 --:--:--, urmatoarele flote se intalnesc in lupta:

Atacator one saint [NoSkiLL]

Vanator usor 150.000
    Crucisator 17.738
    Nava de razboi 10.137
    Interceptor 10.611

Atacator Ruthl3ss Kill3r [NoSkiLL]

Nava de razboi 31.004
    Interceptor 20.100

Aparator Hella [Dacia]

Vanator usor 88.504
    Vanator greu 2.806
    Crucisator 11.216
    Nava de razboi 7.880
    Nava de Colonizare 3
    Reciclator 9.599
    Proba de spionaj 2.071
    Bombardier 1.454
    Distrugator 1.884
    RIP 2
    Interceptor 5.394
    Lansator de Rachete 500
    Scut Planetar Mic 1

Dupa lupta ...

Atacator one saint [NoSkiLL]

Vanator usor 90.956 ( -59.044 )
    Crucisator 15.888 ( -1.850 )
    Nava de razboi 9.947 ( -190 )
    Interceptor 10.539 ( -72 )

Atacator Ruthl3ss Kill3r [NoSkiLL]

Nava de razboi 30.728 ( -276 )
    Interceptor 19.993 ( -107 )

Aparator Hella [Dacia]

Distrus!

Atacatorul a castigat lupta!
    Atacatorul a capturat:
    21.146 Metal, 0 Cristal si 9.203.725 Deuteriu

Atacatorul a pierdut un total de 333.001.000 unitati.
    Aparatorul a pierdut un total de 2.200.983.000 unitati.
    La aceste coordonate in spatiu plutesc 777.660.000 metal si 398.309.500 cristal.
    Atacatorul a capturat un total de 9.224.871 unitati.

The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
    The attacker(s) captured the debris.

Sumar al profitului/pierderii:

Sumar atacator(i)
    Metal: 537.209.146
    Cristal: 312.165.500
    Deuteriu: 2.818.725
    Atacatorul a facut un profit de 852.193.371 unitati.

Sumar aparator(i)
    Metal: -1.315.879.146
    Cristal: -710.485.000
    Deuteriu: -183.843.725
    Aparatorul(ii) au pierdut un total de 2.210.207.871 unitati.

Cu sprijinul OGotcha RL Convertor 4.1.3

• Asta a fost like "cum sa distrugi o fata de 8 martie" :evilyou:

Am intrat azi din greseala pe Orion, voind de fapt sa intru pe Pegasus. Eram convinsa ca pe Orion dausem intoarcere la desfasurare si imi vazusem linistita de treba la birou.
    Dupa pozitia in clasament chiar parea sa fie Pegasus doar ca planetele imi pareau necunoscute si in acelasi timp familiare.. dupa vreo 10 minute am inteles doar cum stateau lucrurile.

Felicitari baietilor pentru hit cred ca mi-au lasat si ceva flori langa debrisului dar le-au furat cei care mai ravneau la niste ramasite.

Mai departe sa vedem cum va merge cu mineritul.

• Felicitari pentru top10 si profit !

Hella ai un cont puternic, poti reface flota sau mineri, de aici doar poti urca :).

• Cam nasol. Asta imi cam da planurile peste cap. Daca eram un pic atent azi, asta nu se intampla. In general o verificam pe hella cand ii aparea activitate si nu era on dar azi am cam avut treaba. Ei bine asta e. O sa minereasca si mai vedem noi :D
    Pacat doar de flota aia. :(
    in rest nimic deosebit. Astept si eu d ela voi ceva skill. Chit ca aveti un no in fata.

• Cam nasol. Asta imi cam da planurile peste cap. Daca eram un pic atent azi, asta nu se intampla. In general o verificam pe hella cand ii aparea activitate si nu era on dar azi am cam avut treaba. Ei bine asta e. O sa minereasca si mai vedem noi :D
    in rest nimic deosebit. Astept si eu d ela voi ceva skill. Chit ca aveti un no in fata.

La vremurile astea skill nu prea iti mai trebuie dar na...noi stim ca esti un vechi jucator nesemnificativ dar asta nu mai conteaza...u vb de skill cand nu esti in stare sa spargi ceva ?:))) ai flota aia degeaba ca numai gura e de tine ;) de la inceputul universului tot zici ca faci si ca dregi tu si rezultatele se vad pe forum sau mai bine in joc la armata distrusa :))) si un miner daca da vreo 2 atacuri te intrece dar na la miner nu ii trebuie skill :))) u nu te-ai saturat sa tot dai atata din gura si sa nu faci nimica ? pune mana la treaba si dovedeste la lume ca nu esti noobul care il considera toti :)))
    FR Hella

Avertisment-

Tommy

Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta:)) !!! Planurile tale sunt date mereu peste cap ..si stiu..tu ai jocul pe termen lung...pana te sparge cineva..si atunci e lovitura de retragere:)))) !

Avertisment-
    Tommy

• 1) La multi ani Elena! de fapt la multi ani tuturor doamnelor si sa aveti o primavara frumoasa!
    2) Felicitari atacatorilor pentru lovitura !
    3) Frumos ar fi putin respect pentru Citro. Nu uitati ca atunci cand i-a dat ninja lui One Saint, nici nu a vrut sa posteze, desi era nou numar 1! Am postat eu in locul lui si fara acuze sau mistouri!
    Sa nu uitam ca e doar un joc!
    Bafta tuturor!

Sunt atât de inteligent, încât niciodată nu înţeleg nimic din ceea ce spun. (Oscar Wilde)

• Piua, pana va racoriti.
    :pclosed:

Redeschis. Va rog sa evitati alte abateri de la regulament.

“Never play chess with a pigeon.

The pigeon just knocks all the pieces over.

Then shits all over the board.

Then struts around like it won.”