felicitari Skywalker si celorlalti coechipieri..pentru acest hit.....RU aparator, ca poti, numai sa mai si vrei. ![]()
[Top 5] Skywalker [SGC-A] & tinel [PHOENIX] & DejaVu [PHOENIX] & Freddy Krueger [Mineri] vs. BuLLan [NoSkiLL] (A: 656.694.000, D: 2.701.884.000) [TD: 3.358.578.000]
-
-
Display More
Felicitari de atac ! Iar sunt vorbele rautacioase care apar si din partea jucatorilor "vechi" gen Dejavu. . Ati reusit sa prindeti pe 1 din Noskill si vi se urca la cap din ce in ce mai mult si va credeti BATMAN. Dar cand am spartt mai mult de jumate din alianta voastra s a mers pe burta. Nu-i problema. !!!! Cum e si cu Skywalker care imi suferea aseara in mesaje ca eu urmez. Mna,,, hai sa ti aduc aminte ca ti am spart flota si daca nu era cocos sa-ti dea contul erai inca prin fundul clasamentului... Nu-i problema ca o sa ramai si fara asta iti garantez eu !! Nu sunt baiat rau pana nu ma calci pe coada si-mi suferi pe la nas !!!
Dejavu astept cu nerabdare sa aflu care sunt baietii aia din Noskill care cersesc gaz prin amenintare....
- jucatorul asta care afirma ca mai sunt 3 ( din noskill ) ce pot sa zic.... mai sunt. si suntem ... Doar prin tradare si asa zisi "prieteni" se pica pe universul asta.... ce urat e cand nu avem fairplay si se afla tot de la "prieteni" care vorbesti cu ei ce atacuri sa dai :))) !!!!
Va pup !
RU BULLANE !
Man cred ca,cu un coment ca asta nu isi merita locul. Mai presus de toate suntem oameni in PHOENIX, si prin urmare suntem supusi greseli. Si in felul asta ai reusit sa prinzi la sol cateva flote uitate cu care te lauzi acum.
Insa nu uita un aspect foarte important. Eu conduc detasat in clasamentul confruntarilor directe dintre noi 2. Scorul e de 5-1 pt. mine.Din 6 atacuri ti-a intrat doar 1. si asta pt. ca am uitat cele app. 200 nave pe luna X. asa ca laso mai moale cu chestii de genul asta. ca nu cred ca imprsionezi pe nimeni. Eu nu credeam ca vei da dovada de lipsa de caracter cum ai dat acum.
P.S. Nici dk Bullan imi era nevasta nu veneam cu un asa coment. cat despre cine sunt eu in joc, probabil o sa afli cat de curand. dar nu de la mine. ori de la altii , de pe forum.
Avertisment
Tommy -
Da...Hoff dat pe un amic la care am refuzat sa particip. A doua oara de fapt. Prima data l-am anuntat prin intermediul lui saint si ecstazy sa isi ridice flota. Baietii astia doi in loc sa fie recunoscatori au fost ironici cu mine. Se pare ca i-a deranjat ca aveam grija de flota lui Bullan. Bullan mi-a multumit atunci ca l-am anuntat. A doua oara, cum tot nu aveam nr de telefon al lui Bulan am ezitat sa mai vb cu ecstazy iar saint e deja blocat de mie pe chat. Asa ca am refuzat invitatia celor doi care au apelat la mine si cinstit le-am spus si motivul. Asa a ramas bullan fara nave. Ca era ziua lui si a sarbatorit si pt ca de data asta nu l-am mai anuntat.
Felicitari pt hoff baieti e meritul vostru ca ati putut sa va mobilizati, iar lui Bulan ii urez sanatate in real. Dupa cum imi spunea in PM ne vom intalni poate pe alt server.
Si sunt uimit ca ati putut vorbi atata in contradictoriu fara sa luati decat un avertisment. Ba chiar si jignindu-va reciproc. Deh...interpretari diferite de regulament la moderatori diferiti. -
citro.. nu vreau sa fiu rau.. dar cu ce am fost ironic fata de tine ?
nu cred ca am zis ceva deplasat in discutiile pe care le-am purtat... daca e asa, scuzele meleAvertisment
Tommy -
Publicitate!
Redeschis. Incercati sa respectati regulamentul, ca scot parul la voi.
-
Felicitari pentru noul top si pentru profit.
Bullan,esti ambitios,o sa refaci cu siguranta.Sa ai spor!!
Aline(saint) mai usurel ma :))
In alta ordine de idei,e doar un joc.. -
Felicitari.colegilor.de.zbor.si.aliantelor.participante
In.atac.cat.si.cu.reciclarea.
Un.atac.frumos.transformat.loc.de.cearta.pe.forum
Profitul.a.fost.destul.cu.toate.ca.a.recoltat.saint.14k.recuriMulte.vorbe.spuse.fara.rost
Pe.aparator.nu.l-a.avut.nimeni.la.prieteni.sa.se.vada.statusul
Nu.era.nevoie.de.asa.ceva.
Cu.flota.lasata.jos.aproape.de.10.ore.
Sper.sa.refaci.Bullane.esti.un.jucator.bun.
Vreau.sa.te.vad.inapoi.dupa.ce.iti.termini.treaba.aia.mai.importanta.decat.jocul
succes
-
Simpatica adunatura de flote, 4 jucatori, 3 aliante in atac. Felicitari pentru mobilizare, profit si TOP2 !
Bullan, ai urcat deja un loc in clasament de la atac. Refacere rapida !
One Saint ai fost pe faza, 14k reciclatori plini, felicitari ! -
Urcat in TOP 10 ACS Orion
-
Frumos atac!
Ati scos un profit consistent. spor la cheltuit.
RU aparator