[Top 5] Skywalker [SGC-A] & tinel [PHOENIX] & DejaVu [PHOENIX] & Freddy Krueger [Mineri] vs. BuLLan [NoSkiLL] (A: 656.694.000, D: 2.701.884.000) [TD: 3.358.578.000]

• Man cred ca,cu un coment ca asta nu isi merita locul. Mai presus de toate suntem oameni in PHOENIX, si prin urmare suntem supusi greseli. Si in felul asta ai reusit sa prinzi la sol cateva flote uitate cu care te lauzi acum.
    Insa nu uita un aspect foarte important. Eu conduc detasat in clasamentul confruntarilor directe dintre noi 2. Scorul e de 5-1 pt. mine.Din 6 atacuri ti-a intrat doar 1. si asta pt. ca am uitat cele app. 200 nave pe luna X. asa ca laso mai moale cu chestii de genul asta. ca nu cred ca imprsionezi pe nimeni. Eu nu credeam ca vei da dovada de lipsa de caracter cum ai dat acum.

P.S. Nici dk Bullan imi era nevasta nu veneam cu un asa coment. cat despre cine sunt eu in joc, probabil o sa afli cat de curand. dar nu de la mine. ori de la altii , de pe forum.

Avertisment
    Tommy

• Da...Hoff dat pe un amic la care am refuzat sa particip. A doua oara de fapt. Prima data l-am anuntat prin intermediul lui saint si ecstazy sa isi ridice flota. Baietii astia doi in loc sa fie recunoscatori au fost ironici cu mine. Se pare ca i-a deranjat ca aveam grija de flota lui Bullan. Bullan mi-a multumit atunci ca l-am anuntat. A doua oara, cum tot nu aveam nr de telefon al lui Bulan am ezitat sa mai vb cu ecstazy iar saint e deja blocat de mie pe chat. Asa ca am refuzat invitatia celor doi care au apelat la mine si cinstit le-am spus si motivul. Asa a ramas bullan fara nave. Ca era ziua lui si a sarbatorit si pt ca de data asta nu l-am mai anuntat.
    Felicitari pt hoff baieti e meritul vostru ca ati putut sa va mobilizati, iar lui Bulan ii urez sanatate in real. Dupa cum imi spunea in PM ne vom intalni poate pe alt server.
    Si sunt uimit ca ati putut vorbi atata in contradictoriu fara sa luati decat un avertisment. Ba chiar si jignindu-va reciproc. Deh...interpretari diferite de regulament la moderatori diferiti.

• Publicitate!
    :pclosed:

Redeschis. Incercati sa respectati regulamentul, ca scot parul la voi.

“Never play chess with a pigeon.

The pigeon just knocks all the pieces over.

Then shits all over the board.

Then struts around like it won.”

• Felicitari.colegilor.de.zbor.si.aliantelor.participante
    In.atac.cat.si.cu.reciclarea.

Un.atac.frumos.transformat.loc.de.cearta.pe.forum
    Profitul.a.fost.destul.cu.toate.ca.a.recoltat.saint.14k.recuri

Multe.vorbe.spuse.fara.rost
    Pe.aparator.nu.l-a.avut.nimeni.la.prieteni.sa.se.vada.statusul
    Nu.era.nevoie.de.asa.ceva.
    Cu.flota.lasata.jos.aproape.de.10.ore. :nono:
    Sper.sa.refaci.Bullane.esti.un.jucator.bun.
    Vreau.sa.te.vad.inapoi.dupa.ce.iti.termini.treaba.aia.mai.importanta.decat.jocul
    succes
    :goodluck:

• Simpatica adunatura de flote, 4 jucatori, 3 aliante in atac. Felicitari pentru mobilizare, profit si TOP2 !
    Bullan, ai urcat deja un loc in clasament de la atac. Refacere rapida !
    One Saint ai fost pe faza, 14k reciclatori plini, felicitari !