qwerty[SGC K] -vs- john smith[elders] ~(TP: 5.9 G)


 • On 24-11-2015 --:--:--, the following fleets met in battle:  Attacker qwerty [SGC K]
  ________________________________________________


  Light Fighter 577.664
  Battleship 37.878
  Destroyer 3.042
  Battlecruiser 19.078
  _________________________________________


  Defender John Smith [Elders]
  ________________________________________________


  Deathstar 415
  _________________________________________  After the battle ...


  Attacker qwerty [SGC K]
  ________________________________________________


  Light Fighter 424.293 ( -153.371 )
  Battleship 27.790 ( -10.088 )
  Destroyer 2.222 ( -820 )
  Battlecruiser 14.045 ( -5.033 )
  _________________________________________


  Defender John Smith [Elders]
  ________________________________________________


  Destroyed!
  _________________________________________  The attacker has won the battle!
  The attacker captured:
  25.959.133 Metal, 25.959.133 Crystal and 25.959.134 Deuterium


  The attacker lost a total of 1.749.069.000 units.
  The defender lost a total of 4.150.000.000 units.
  At these space coordinates now float 1.913.557.800 metal and 1.324.206.600 crystal.
  The attacker captured a total of 77.877.400 units.


  The chance for a moon to be created from the debris was 20%.
  The attacker(s) captured the debris.  Summary of profit/losses:


  Summary attackers(s)
  Metal: 825.253.933
  Crystal: 803.154.733
  Deuterium: -61.835.866
  The attacker(s) made a profit of 1.566.572.800 units.


  Summary defender(s)
  Metal: -2.100.959.133
  Crystal: -1.685.959.133
  Deuterium: -440.959.134
  The defender(s) lost a total of 4.227.877.400 units.  Powered by OGotcha CR Converter 4.1.1  Lasarea la vatra a lui John Smith si urmeaza si povestea in post separat pt ca e si lunga si am si sa va explic o strategie aplicata prima data cu MotanulD. A reusit si atunci si acum. Acum o si explic pt ca nu mai tin sa repet asta dar vreau sa si invatati ceva ce nu tine numai de spy si fly ci de urmarire indelungata si strategie.

 • [align=center]
  Acum o si explic pt ca nu mai tin sa repet asta dar vreau sa si invatati ceva ce nu tine numai de spy si fly ci de urmarire indelungata si strategie.


  Te rog sa ma-nveti sa joc si eu ca tine cu speranta ca poate candva sa ajung si eu PRO ... ca tine.


  R.u aparatorului ca sta off suficient timp pe un 3x cat sa permita profesorului 2 drumuri pe un univers 60% unde un atac e jalnic si cu pierderi masive la reciclare este totusi cu profit.


  Ps:Astept povestea cu sufletul ... la gura.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Acum 2 luni am facut hernie de disc. Dureri cumplite si la final paralizia piciorului stang. Am fost 2 luni mai mereu on dar sincer nu ma puteam concentra din cauza durerilor. In acest timp am avut schimburi de mesaje deloc elegante cu cel ce isi spune john smith. M-a acuzat de multe si mi-a scris intrun mod de nereprodus multe mesaje. In principal isi batea joc de mine ca sunt on multa vreme. Majoritatea nu le-am raportat dar i-am spus ca il urmaresc. Am relocat la un sistem de el iar colegul ce ma ajuta cu MD in sistem cu el. A fost o incercare nereusita de md si s-au pierdut 2 rips ce au fost ninjate. In acest timp i-am facut programul. Stiam cand face fs. cand revine flota si ca bazandu-se pe peste 400 rips ca nu e f atent. Vazuse flota mea si evident a simulat o lupta cu rezultat egal dupa cum s-a vazut. Deci a fost sigur ca nu voi ataca. In plus nu aveam recs suficiente.
  Nu am facut flota si nici recs in acest timp de 2 luni decat sa compensez ripurile ce le facea. Asta i-a intarit certitudinea ca e in siguranta. Lucru complet gresit!
  Am intrat in v mode 8 zile timp in care m-am operat si am revenit azi cand evident JS avea flota jos si nu era on line. La urma urmei lipseam si nu aveam flota sa il fac, nu?
  Aceeasi greseala facuta ca si motanulD acum ceva ani pe uni 1. M-a subestimat si a crezut ca pt mine conteaza profitul.
  Ei bine in doua atacuri succesive a pierdut tot. Am reciclat cu cele 85k recs de 3 ori deci sa zicem 255k recsuri, a mai reciclat si ady mic colegul meu de aly vreo 16k recs si Vesp vreo 1100 recs. Din nefericire Vesp ce era v mode nu a fost de gasit ore bune si desi se afla in sistem cu tinta nu a apucat decat un rand sa ia.
  85k recs majoritatea metal au fost luate de omniprezentul justme si cateva mii a recoltat si JS.
  Morala e ca daca planifici atent asa ceva si faci tinta sa creada ca e de neatacat si de dat jos, cu putina inteligenta il faci praf. Lucru care s-a si intamplat.


  Dedic aliantei SGK C acest hoff si lui MAO pe care acum chiar il pot intelege pt ca am trecut prin ce am trecut in RL.
  Mao iti spun sincer am fost f aproape sa o iau razna si sincer te admir pt incapatanarea ta de a merge mai departe.
  Probabil ca aceste hoffuri sunt ultimile de pe acest server pt ca o sa detin 8 din cele de top ten si as mai avea doar o tinta pe univers...

 • Parca ceva de genu patisem si eu pe draco cu tine, dar m am trezit la timp inainte de runda 2, bineinteles la o scara mai mica. Felicitari, un 12G in doua transe de unul singur.

  Quote
  Quote

  Inregistrat pe forum din: Monday, July 23rd 2007, 1:01am
  "Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie sa te duca mintea !"

 • Este dea dreptul hilar (vb aici strict legat de joc) cum prezinti un alt hit dat pe minus doar din mandrie "ca am mai spart unul care mi-a vb urat"
  Despre vb urat ar fii de discutat , pt ca azi "te-am felicitat ca mi-ai adus alt profit" si tu ai spus ca vb indecent si ai lasat sa se inteleaga ca te-am jignit.... Dar daca crezi cu adevarat lucru acesta poti foarte bine sa raportezi msg-ele de la mine
  Cat despre omniprezentul "eu" ar trebui macar sa intrebi ce si cum inainte de a refula numai minciuni....
  1 la mana , John m-a trezit ca a fost spart si daca am sa trimit recuri acolo... asta la mai mult de jumatate de ora de la impact
  2 la mana , cu toate ca m-ai spionat ai continuat sa sustii ca eu am luat mare parte metal...Pacat ca nu aveam mai mult gaz acolo ca trimite-am toate recurile adica inca 50k

  Ai reciclat 997.532.400 Metal si 702.467.600 Cristal.


  3 la mana este al treilea hit(din cate imi aduc aminte poate or fii mai multe) in care nu ai nici macar jumatate din recurile necesare si cu toate ca am recoltat din hiturile tale pana acuma aproape 6g cumulat continui sa sustii ca singurul mod in care am reusit sa te ajung si momentan sa am aproape dublu flote-i tale este facand ceva necurat

  4 La mana fara sa calculezi gazul pentru lansare aproximativ 50kk + / cel pierdut in batalii adica 200kk si cele "cateva mii de recuri recoltate de aparator" as spune ca esti pe minus peste 150-200kk resurse plus ca va trebuii sa refaci 5g de flota.

  In concluzie ce putem invata de la tine este cum poti sa iti spargi flota sistematic.

 • In concluzie ce putem invata de la tine este cum poti sa iti spargi flota sistematic.


  Dar flota cealalta !? a fost sparta sistematic cam total :). Intradevar, cealalta e decimata, dar exista. Dupa o vreme doar tu o sa iti aduci aminte de recoltare, lumea se va uita la paguba in primul rand, apoi la invingator si in cele din urma la invins. Restul sunt provesti, romane, cum scriam si eu odata si de care nu si mai aduce nimeni aminte acum si nici macar eu nu-mi dau seama de ce ma strofocam asa tare :lol:

  Quote
  Quote

  Inregistrat pe forum din: Monday, July 23rd 2007, 1:01am
  "Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie sa te duca mintea !"

 • Esti f amabil justule ca ma feliciti. Apreciez pozitia ta. Uiti doar sa spui ca ai pastrat TOATE resursele Culese de tine de la absolut toti colegii ce ti i-am spart. Chiar si de la cel de la care am retras ultimul rand de recuri pt ca a zis ca vrea sa refaca si omul spre deosebire de tine si JS a vorbit civilizat. Dar cum sa pastrezi ce recoltezi e doar imoral si nu ilegal nu e nimic de zis.
  Cat despre cat de repede refac flota e simplu. am 2 naniti al 8 si restul la 4. Oricum nu e problema ta cat de repede refac eu.
  Ca te deranjeaza faptul ca esti pe primul loc cu doar 2 hoffuri in top ten e tot strict problema ta. Se pare ca e mai profitabil sa recoltezi la colegii tai sparti de mine si sa nu le returnezi convingandu-i ca ma spargi.
  Ei bine...Te invit sa incerci.
  O seara buna! :)