Server nou: Quantum

• WOW.. Asa da ! :D

sper ca de data aceasta comunitatea RO sa atraga si mai multi straini pe univers :D

Iar cum m-am reprofilat pe stilul de miner obosit care e tot timpul online, apararea in CR nu ma deranjeaza in niciun fel :D

Oricum, o sa imi placa bash-urile de aparare care vor fi mai profitabile decat spartul unei flote :lol: .

,,Tommy: Imi place nuanta de roz "

• Interesante caracteristici
    Este ACS sau non?

"Să fii învins, dar nu supus – asta este victorie. Să fii victorios si să te culci pe lauri – asta este înfrangere"(Józef Piłsudski)

Who doesn't respect and value his past, is not worth the honour of the present, and has no right to a future · (J.P.)

”Soluția creștină de a arăta că lumea este diabolică și urâtă, a făcut ca lumea să ajungă diabolică și urâtă” – Friedrich Nietzche

• In sfarsit caracteristici MARI si la propriu si la figurat pe .ro.
    Minerii, daca sunt activi o sa aibe rolul lor. Si fleeterii depind de ei. Intr.o mai mare masura sau mai mica dar da, sunt de parere la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu nu exista fleeter care sa nu fi dep8ns de deutul unui miner. :)
    Si un fleeter care se respecta isi apara furnizorul :D
    Singurii care nu.si au rostul aici sunt testosii. :)))

• Super caracteristici pt un fleeter cu program non stop. Problema o sa fie ca se va depopula rapid. Adica de la 700-800 de jucatori cel mult 1000 in prima saptamana se va ajunge la aia 250 normali in maxim 2 luni. Si cum din astia 250 doar 50 vor juca o sa fie tare nostim.
    Eu oricum nu voi juca pt ca timpul nu imi mai permite. Incet incet ogamul pt mine devine capitol inchis.

• Cele +25 de campuri nu au fost alocate .
    Spor la joc all!
    Bafta

[align=center]

[/align] [align=center][img]https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/XugqlFwq2Nd7Us3oRt0ejVqdNf4UoY6yUpes507IoPUhiT1OpEHRGF5RypuJxcYP/file?dl=0&duc_id=oXjAKoeKFRS3ejWcIaRiz00VqDQa7o9AfDHKNeNRvDSfVBHFIuinSh6A5cDmFbAd&raw=1&size=640x480&size_mode=3[/img] [/align]
  • Multumim Mao!
    S-a Rezolvat!
    Spor la joc all!
    Bafta

[align=center]

[/align] [align=center][img]https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/XugqlFwq2Nd7Us3oRt0ejVqdNf4UoY6yUpes507IoPUhiT1OpEHRGF5RypuJxcYP/file?dl=0&duc_id=oXjAKoeKFRS3ejWcIaRiz00VqDQa7o9AfDHKNeNRvDSfVBHFIuinSh6A5cDmFbAd&raw=1&size=640x480&size_mode=3[/img] [/align]
  • succes tuturor celor care joaca pe noul univers. Jucati corect si unde nu va descurcati operatorii de joc sunt pe canalui IRC si va pot sfatui in privinta problemelor aparute in extinderea imperiilor voastre. Nu abuzati de lucruri necurate caci Regulamentul este clar (va rog sa-l cititi in caz ca nu ati facut-o pana acum).
    Sa auzim numai de bine! ^^