TD : 19.857.949.000 ; Ninja: Qwerty & MarkNemo & Thellu [SGC K] vs JustMe [Elders]

 • Am o intrebare. Daca era postat de mine tot la top solo il bagai? Sau are importanta cine il posteaza primul? Atacul e un atac acs pe un jucator. Aici nu exista un invingator sau un castigator. Totusi actiunea apartine celor ce ataca in acs. Pentru ca aparatorul se grabeste sa posteze drepturile revin lui? Daca postam si eu care din subiecte le pastrati? Al meu ca top 1 acs sau al lui ca top 1 solo?


  Daca te uiti la damage al lui just a fost mai mare ca al nostru deci logic ar fi ca sa fie un no 1 acs. Corect? Sau un miliard diferenta in favoarea noastra e un lucru nesemnificativ?  In consecinta solicit mutarea subiectului al top1 acs, acolo unde de fapt ii este locul.

 • Felicitari Justme pt acest "" Hit de retragere ""(Se vede de la o posta ..ninja'ul).Astept berea la urmatoarea intalnire!
  @CItro:La atacul asta ..ti-ai aratat "calitatea ".

  Quote

  qwerty 31.01.2016 05:07:45


  postam noi sau tu?:)))


  Asta spune tot.

  crow23tek ne spune:

  Quote

  miner nu inseamna ca joci , miner inseamna ca esti un om fara viata si fara ocupatie dependent de niste clickuri , nu e nicio satisfactie sa intri de 2 ori pe zi pe joc si sa dai 2 clickuri mai bine bei o bere te uiti la ceva interesant...


  Quote

  27.02.2015 23:18:20 Valent Draqshorul 14.07.2042 23:18:20 Incalcare T&C

 • Atacul e un atac acs pe un jucator. Aici nu exista un invingator sau un castigator.

  O sa incerc sa iti explic cu matematica ca stiu ca cu cuvinte nu o sa intelegi decat ce vrei tu :


  Sumar al profitului/pierderii:


  Sumar atacator(i)
  Metal: -6.783.883.000
  Cristal: -2.475.544.000
  Deuteriu: -216.527.000
  Atacatorul(ii) au pierdut un total de 9.475.954.000 unitati.


  Sumar aparator(i)
  Metal: 23.745.900
  Cristal: 341.766.900
  Deuteriu: -400.612.000
  Aparatorul(ii) au pierdut un total de 35.099.200 unitati.  Per total eu am pierdut 35kk voi 9475 kk deci oricum ai privi problema practic voi vati spart flotele in mine asa ca "cererea" ta ca postul sa fie mutat la acs este cam invalida.


  Daca postai tu primul era acs pentru ca ati fost 3 care ati atacat.


  Ru thellu/mark si mie ca deja naniti mei fumega

 • Serios ca vreau niste lamuriri. Ne-ai rapit placerea de a posta lovitura de retragere. Pt ca dupa cum ai vazut atat eu cat si thellu ne-am retras. Zici ca ai dat ninja. Cum sa fie ninja cand noi atacam intreaga ta flota si tu nu ai facut decat sa ridici reciclatoarele? Da daca nu ridicai recsurile alea erau distuse si nu aveai cu ce recicla. Dar nu asta face diferenta intre o lupta si o ninja ci damege-ul.Cum sa fie ninja cand damagul tau este mai mare decat al nostru? Bun ai recoltat mai mult decat noi. Perfect. Dar de cand cine recolteaza mai mult are drepturi mai mari in a posta si a pune un titlu?
  Sincer nu pot sa inteleg lipsa de bun simt si logica.
  Ce diferenta este intre lupta asta pusa de cel care a pierdut mai mult si ninja incasata de draqusorul cand la fel cel cu damage mai mare a postat.
  Si sincer nu inteleg cum un moderator isi mai si cere scuze dupa ce initial pozitioneaa corect hofful apoi la cererea ta il rearanjeaza?
  Mao ma adresez tie. E crect ce se intampla aici? Si te rog cu argumente nu cu vorbe...


  Si ca sa fie si mai clar. Pe un univers cu cr mare unul ia ninja dar recolteaz totusi la secunda tot. A ramas fara nave dar aparatorul iese in pierdere si atacatorul iese si cu castig din ce a recoltat. O sa se poata sustine pt ca atacatorul a iesit in castig nu a luat ninja? Hai sa fim seriosi. Nu profitul determina natura luptei ci damge-ul. Punct.

 • atacam intreaga  Eu zic sa te resemnezi.Poate ti-ai facut tu ceva planuri cand ai plecat de acasa cu jucariile dar sunt sigur ca atunci cand ai gresit atacul si reciclarile la momentul respectiv nu erai deja pe forum si aveand deja scris topicul "retragere".


  Te-ai dat retras dupa atac (sitlul draq+vali)... nu inainte.Rezultatul este diferit fata de ce ti-ai dorit tu cand ai lansat si atacul a trecut pe partea de ninja.Daca atacul+reciclarile aveau o mai buna sincronizare... acum topicul nu mai avea titlu de ninja.


  Topicul are titlul corespunzator si este trimis/postat la sectiunea corespunzatoare.


  Edit: "O sa se poata sustine pt ca atacatorul a iesit in castig nu a luat ninja? " Tu vrei sa imi zici mie ca atunci cand ai atacat ai avut in plan sa o bajbai in halul ala cu reciclarile? Rezultatul este favorabil aparatorului.El nu a pierdut mai nimic fata de voi care ati pierdut 10G resurse, intelegi? Eu zic sa o lasi asa cum este pana nu se prinde lumea de ce ai facut tu defapt (ai mers yolo... sau in cazul tau acum YORO .. you only retreat once).


  Daca recunosti pe forum ca nu ai avut nici o treaba cu atacul, ca ai fost praf de cand ai lansat si asta era rezultatul de cand ai lansat... da, mai vorbim de mutare la alta sectiune.

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?

 • Pentru a 3-a si ultima oara , am vazut ca timp de o saptamana tot apar planete ale celor 3 una cate una la un sistem de mine... eu ne fiind cretin am mutat flota dar am continuat sa am activitatiile care le aveam si inainte(cat timp eram on flota era inapoi unde atacatorii o stiau) .... In noapte cu cauza m-am logat undeva la 04:15 sa vad daca nu cumva cei 3 au degand unele "scheme" ... am gasit atacul in desfasurare pe o luna din g2 (ce care atacatori presupuneau ca este flota ruginita) ... pe luna se aflau in schimb 1k transuri mari si ceva gaz , dar cum nu am primit nici un spy de frica proababil a nu folosi rss cum toti 3 folosesc si eu tot consider ca ar trebuii scos ... atacatorii au lansat orbeste ceva gen caine surd la vanatoare... cum timp de aproape 10 min am tot facut simulari cand mai erau aprox 15mins am observat ca s-a alaturat si thellu asa ca s-a intarziat iarasi atacul, tinand cont de numarul recurilor mele si stiind recurile atacatoriilor simulatorul mi-a zis ca o sa sa ies "mai bine ca ei" asa ca am portat flota de undeva din g4 (atunci am facut activitatea de care vorbeste domnul qwerty) , am lansat recurile si am asteptat


  Intr un final mi-am dat seama dc e qwerty asa suparat si dc asta trebuia sa fie hit de retragere....


  Planul lui era ca eu sa ma "speri" de flotele celor 3 si sa lansez retur pe singura flota care era grupata adica cea a lui mark , si la luna caruia ma asteptau cateva sute bune de ripi a lui adymic sunt sigur si poate dc nu a lui haka si mark daca nu ma insel un total de app 800 de ripi... de aici si recoltarea "precara" a atacatorilor.


  Scuze pt off topic dar vad ca qwerty o tot da din lac in put , ba ca sunt "nesimtit" ca nu am asteptat sa posteze ei , ba ca hof-ul trebuie amplasat in functie de atacatori...


  Pentru ultima data ru thellu si mark

 • de frica proababil a nu folosi rss cum toti 3 folosesc si eu tot consider ca ar trebuii scos


  RSS nu mai este oferit de GameForge, asadar folosirea lui sau altor forme similare, sunt interzise.


  In privinta loviturii, tinand cont ca atacul este un fiasco total, iar pierderile aparatorului sunt simtitor mai mici, reducandu-se prin mare parte din reciclare, e un ninja si deci merge in Top solo. In rest:


  Reguli Hof si Top 10 wrote:

  Rămâne la latitudinea moderatorilor.


  Va rog sa incetati orice alta discutie pe aceasta tema, in caz contrar moderatorii vor interveni.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS

 • pe luna se aflau in schimb 1k transuri mari si ceva gaz , dar cum nu am primit nici un spy de frica proababil a nu folosi rss cum toti 3 folosesc si eu tot consider ca ar trebuii scos ..


  Pentru a 3-a si ultima oara , am vazut ca timp de o saptamana tot apar planete ale celor 3 una cate una la un sistem de mine... eu ne fiind cretin am mutat flota dar am continuat sa am activitatiile care le aveam si inainte(cat timp eram on flota era inapoi unde atacatorii o stiau) .... In noapte cu cauza m-am logat undeva la 04:15 sa vad daca nu cumva cei 3 au degand unele "scheme" ... am gasit atacul in desfasurare pe o luna din g2 (ce care atacatori presupuneau ca este flota ruginita) ... pe luna se aflau in schimb 1k transuri mari si ceva gaz , dar cum nu am primit nici un spy de frica proababil a nu folosi rss cum toti 3 folosesc si eu tot consider ca ar trebuii scos ... atacatorii au lansat orbeste ceva gen caine surd la vanatoare... cum timp de aproape 10 min am tot facut simulari cand mai erau aprox 15mins am observat ca s-a alaturat si thellu asa ca s-a intarziat iarasi atacul, tinand cont de numarul recurilor mele si stiind recurile atacatoriilor simulatorul mi-a zis ca o sa sa ies "mai bine ca ei" asa ca am portat flota de undeva din g4 (atunci am facut activitatea de care vorbeste domnul qwerty) , am lansat recurile si am asteptat


  ..


  justme, vad ca se denatureaza ideea acestui topic...nu raspundeam, dar m-am simtit lezat citind (textul inrosit)...nu folosesc si nu am folosit rss si nici alte jucarii care nu sunt agreate de GF...administratorii pot verifica oricand contul meu si pe celelalte care le am in GF...daca gasesc ceva in neregula cer sa fiu banat definitiv...dar nu fac asa ceva...nu stiu ce fac altii, dar daca tot vorbim, macar sa spunem ce stim...eu nu am alarme sau alte asemenea chestii si nu zic de tine ca ai avea..... contul meu este ridicat de mine de la zero la fel ca si celelalte si daca va fi sa inchid jocul, singura optiune ar fi stergerea lui, pentru ca banarea ar fi exclusa intrucat respect regulile....bunul simt ar trebui sa primeze in aceste postari...mai bine sa inchida moderatorii topicul pentru ca in postari numai de atac nu s-a vorbit...... o seara buna...


  - Avertisment; Offtopic si moderare pe la spate.
  Mao