End of game

 • Nu am putut sa va spun nici macar celor mai apropiati cine sunt in realitate si ce lucrez.

  Doar la jumatate de comunitate.

  Ei bine asta este ultima mea postare pe forum.

  Eu am sincer incredere ca te poti tine de cuvant de data asta.

  Am inceput ogame ro inca cu uni 1 cred ca in 2007. Asta inseamna ca am aproape 10 ani. Acum sunt colonel in rezerva si teoretic timpul ce il pot aloca mie ar trebui sa fie mai mare. Totusi acum 3 ani am adoptat doi copii de 5 si respectiv 6 ani. Cum sunt la pensie si a mea consoarta nu vrea sa renunte la cariera o sa imi ocup timpul cu administrarea firmei de tehnica de securitate (deh nu puteam sa renunt la o viata dedicata) si educarii celor doi copii. Asa ca alocarea de timp pentru acest joc, tinde catre zero. Va doresc bafta in RL si sa aveti bucurii in acest joc.  Numai bine, Domnule Cristian! Sanatate si succes in RL!

 • retragete frate o data......si lasane ca ne-ai plictist inkideti topicul odata....

  Avertisment verbal!
  Moderare pe la spate
  Ahilles

 • Salutare,


  este un forum de retragere. Vrei sa lasi un mesaj de 'ramas bun'? Fa-o. Nu vrei sa lasi un mesaj de ramas bun? Citeste ce s-a scris daca vrei, da-i back, mergi mai departe.
  Va rog sa lasati rivalitatile departe si sa incetati cu copilarismele, pentru ca stiu ca nu sunteti copii. Jocul e joc, viata reala e viata reala.


  ---


  Totodata, desi prima data public, rog echipa OGame sa-si aminteasca rolul pe care-l au aici si sa lase ironiile si/sau atacurile personale deoparte.


  ---


  Pana la o revenire, daca va fi sau nu, numai bine in viata reala.


  -HalfOp

 • Mult succes in RL, CITRO, pacat ca ne-am cunoscut abia acum cand ai hotarat sa pleci din ogame.... Candva, toti trrebuie sa ne retragem, sa lasam loc celor care vor vrea sa mai joace acest legendar joc, batran, dar inca destul de captivant...
  LA REVEDERE BATRANE, GAMER ;)