Pinned Echipa Moderatorilor

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Echipa Moderatorilor

   Actualizat 4.10.2017
   Administrator Actual: Mao, MotanuD
   Supermoderatorii Actuali (globali) : Tommy
   Moderatorii Actuali: Ahilles, Micutul
   , Madutza, GYLDA

   Moderatorul:
   Moderatorii au grija de forumurile la care au fost repartizati. Ei inchid, dau avertismente si editeaza topicuri. Cand ai impresia ca un moderator a inchis un topic prea devreme, scrie un PM moderatorului care l-a inchis.

   Moderatorii Ucenici au aceleași sarcini ca și moderatorii, aceștia sunt în perioada de probă pentru a deveni Moderatori cu normă întreagă și este de așteptat de la ei să mai greșească din când în când.


   Super Moderatorul:
   SMods au aceleasi drepturi ca si Moderatorii dar in toate forumurile. SModul are grija de toti moderatorii repartizati lui. Cand ai o plangere despre un moderator, trimiti plangerea unui SMod. SMods au acum puterea sa suspende in cazuri de urgenta. Iti pot schimba de asemenea rangul si numele de utilizator.


   Administratorul Forumului:
   BA este responsabil cu tot ceea ce priveste repartizarea Moderatorilor si SModeratorilor, pentru crearea de noi forumuri, schimbarea rangurilor, numelor si suspendarea utilizatorilor.

   Daca aveti probleme cu un Moderator, contactati mai intai Moderatorul. Daca vor mai exista probleme, contactati SModul. Aici aveti o lista cu fiecare Moderator repartizati unui SMod.

   Tine minte ca poti oricand trimite un PM unui SMod online daca este urgent.