Ultimul film vazut si ce parere aveti despre el

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Cam asa arata lista mea de filme best 5
   I Schindler's List - este primul film din momentul care l am vazut si cred ca nu va fi detronat
   2 The Shawshank Redemption
   3 La vita e bella
   4 The Green Mile
   5 The Pianist

   si un film pe care sigur multi nu la vazut si il recomand - 3 Idiots
   Paradoxurile sunt folosite pentru a atrage atentia asupra ideilor.
  • cu oarecare intarziere de la premiera, chiar daca sunt fun SF..am vazut zilele trecute STAR WARS.TREZIREA FORTEI.......sincer, ma asteptam la un scenariu mai amplu.....este frumos, este bun, dar parca nu se ridica la nivelul episoadelor 1, 2 si 3 si chiar 4, 5 si 6 tinand cont de anii in care au fost realizate....poate episodul VIII, la care s-au inceput filmarile va fi mai bun decat VII...poate intrarea in scena a batranului LUKE( de acum) va aduce mai multa actiune......
   MOBILIS IN MOBILE


   STARGATE COMMAND
  • Dezamagirea mea e si mai mare. Am luat bilete la premiera locala (in Pitesti) cu vreo 2 saptamani inainte... visam rentalnirea cu eroii mei preferati, "aspiram" datele de pe net legate de film, am asteptat comentariile criticilor dupa premiera presei.... Toate bune si frumoase. Imi pun Ochelarii si imi scot ochelarii... intre aceste 2 momente, doua lucruri care au reusit sa-mi starneasca curiozitatea: aparitia lui Han Solo si scena de final in care apare Luke.
   A doua zi intru pe un site si pun filmul la calculator.... acelasi semntiment: ii lipseste "sarea si piperul" filmului care a fost facut 1977. Cred ca tehnologia nu poate tine locul 'sufletullui' si mai ales ca fara regia lui George Lucas, acesta saga nu poate exista.
   El a creat personajele, el le-a dat viata, nu mai poate veni nimeni sa poata spune ca Solo a facut puradei cu Leia si ca aia sunt ca apa si focul... Si ca sunt plini de energie ca bateriile alea 777. Pai Luke ala vechi ii spulbera pe aia cu totul daca stranuta spre ei!
   Iti spun asta ca un om care a vazut Razboiu, de 10 ori, insemnand toate episoadele.
  • Dorucdm wrote:

   ..............
   Iti spun asta ca un om care a vazut Razboiu, de 10 ori, insemnand toate episoadele.   la capitolul de cate ori l-am vazut..te depasesc.....imediat dupa revolutie( a noastra???!!!)..pe un canal italian a bagat in noaptea de Revelion toate cele 3 episoade (IV, V si VI)..m-am bagat intr-o camera si cu vinul langa mine am stat toata noaptea si le-am revazut..a nu stiu cata oara....aveam si DVD-uri cu ele..pana cand a aparut internetul si la noi si apoi de cate ori aveam chef le vedeam..mai ales ultimele 3 episoade in ordinea aparitiei lor(I, II si III)...acestea mi se par cele mai complete....avand in vedere peisajele, planetele, nivelul de dezvoltare...in IV, V si VI ai senzatia(si chiar asa e) ca au ajuns in evul mediu spatial....(asta din cauza anilor in care au fost facute fiilmele)..una e planeta Tatooine in prima serie si alta e in seria urmatoare...sunt diferentele prea mari......si cred ca fanii le remarca foarte clar...dar una peste alta..pentru mine este cea mai buna franciza dintre toate francizele SF(STARGATE, STAR TREK)...acum seriile cu IRON MAN, CAPTAIN AMERICA, ETC...
   MOBILIS IN MOBILE


   STARGATE COMMAND