Schimbari caracteristici servere - sondaj

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • In U1 sau in toate, pune-ti interdictie de atac din 25 in 25 milioane de puncte (sau cat considerati) si se termina cu "vmode" ! este rau de tot sa tot muncesti si apoi sa vina unul sa-ti "impuna" conditii si tu la 25milioane de puncte sa nu poti face nimic decat sa devii "robul" lui sau a lor, caci ei au peste 100mil. la punctaj si nu conteaza sa-ti darame cate o luna zilnic - diferenta este prea mare! Faptul ca asa multa lume se afla in mod vacanta si nu parasesc jocul, dovedeste ca ar vrea sa joace, dar nu mai pot face fata. PACE !
 • Eu cred ca oamenii nu inteleg ce a vrut sa zica mao :))
  Mao se refera strict la caracteristicile serverului, incetati sa va excitati la vmod limitat si alte chestii
  Ideea lui Woq pare interesanta, cu universul liniar :)

  HalfOp wrote:

  Draga comunitate,

  dorim sa facem un update referitor la proiectul pentru limitarea modului vacanta.
  In timp ce consideram ca este necesar sa ajustam actuala durata a modului vacanta, in special pentru noile universuri, nu suntem multumiti de cum au decurs lucrurile pana acum prinvind dezvoltarea sistemului. Luand in considerare feedbackul din trecutul apropiat, dinspre multiple comunitati, am hotarat sa stopam lucrul la ceea ce s-a facut pana acum si sa lucram la un nou concept pentru aceasta implementare. Intre timp vom folosi toate resursele ca sa aducem cat mai curand un alt update pentru OGame.

  Multumim pentru feedback,
  Echipa ta OGame
 • Vorbind strict de caracteristicile serverului, Yakini ar vrea CR de 70% si din aparare ;)
  “Under the spreading chestnut tree I sold you and you sold me:
  There lie they, and here lie we
  Under the spreading chestnut tree.”  ¯\_(ツ)_/¯
 • Yukina wrote:

  Yakini ar vrea CR de 70% si din aparare
  Asa ti-a zis? rotfl


  U1 : Fleet x4 / Eco x5 / Cr 60% / Consum flota crescut de la 0.5 la 1 (prea multe atacuri cu daca-l prind in 10-15 min e ok ca si asa nu consum mult) / Campuri +30 de la +25 (cine sa zica nu la inca 5 campuri?) / Capacitate probe 0.

  Cat despre restul persoanelor care sa plang de viteza mare la flota pe U1 mai bine in vmode decat sa se faca FS , nu?

  Berzelius wrote:

  Berzelius: trebuie sa o tai
  Squaker: nu o mai folosesti?
 • Mao wrote:

  Cred ca am fost clar, NU vom schimba setarile universurilor cu vechime mica, mai putin de 6 luni. Zagrada, Antares, Betelgeuse raman neschimbate.
  Daca vrei mai multa lume pe servere,incearca sa rectifici greselile facute la universurile noi prima data,pe cele vechi niciodata nu o sa mai faca nimeni cont nou.
  nu stiu cum ganditi voi dar eu prefer sa fac un cont pe un server,imi aleg unul din ultimele 2,3 deschise sa am sansa de a concura cu toti jucatorii de pe server.
  probabil va ganditi ca o sa revina cei care au Vmode (visati prea mult cu ochii deschisi) daca schimbati caracteristici la serverele vechi....
  uitati-va cine cere schimbari...2-3 de pe u1 restul de pe serverele noi...dar cum ai pus capac cu comentariul de mai sus cu zagrada,antares si betel......nu a mai comentat nimeni decat xalynth...de ce?..pt ca acolo se mai joaca lumea fara Vmode fiind univers cu eco mare si flota x1...deci,lumea joaca mai linistita acolo,si daca faceti si acolo mai mult de x3 flota,o sa apara si acolo din ce in ce mai multi cu Vmode
  Lasa oamenii sa-si exprime parerea in legatura cu toate serverele si poate pe viitor dupa ce trec de 6 luni de la deschidere (cum ai zis mai sus) se vor lua in calcul si parerile lor....probabil pe cand o sa incepeti sa aplicati schimbari la serverele vechi (daca vor fi) o sa treaca si Zagadra de 6 luni si o sa fie luat in calcul.

 • Aparare in debris, macar 30-40% acolo, sa fie, ca sa nu stea toata lumea degeaba. Alternativ, sa fie un eveniment lunar cu aparare in debris.

  In loc sa trebuiasca doar sa te loghezi pe un cont parasit in vmode ca sa nu fie sters, sa fi obligat sa-l scoti din vacanta.

  Vacanta sa nu poata fi pusa inapoi timp de cel putin 12-24 ore, dupa ce a fost scoasa.

  Limitarea ratei de trade, in loc sa poti schimba oricum vrei intre 2/1/1 si 3/2/1, sa se limiteze intre 2.4/1.4/1 si 2.6/1.6/1 ca sa nu se mai abuzeze de conturile de suport.

  Cum s-a zis si mai sus, cresterea vitezei economiei ca universele fuzionate ce sunt mai inapoiate de U1 sa poata sa-l ajunga din urma.
  Berzelius: nu mai stiu cum se gandea
  Vali: la pc scriu mai rpd decat gandesc
  Skonky: cand vad un cretin mai mare ca mine imi creste inima
 • Nu discutam chestiuni generale, va rog sa fiti mai precisi si la subiect, astept sugestii, feedback asupra schimbarilor de caracteristici.

  When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS
 • Salut, după ate am inteles eu, acest sondaj se face pentru noile servere care se vor deschide, eu văd ca jucătorii au treaba doar cu cele vechi, eu propun sa se adauge nave în plus, viteza mai mare la eco, cel puțin x10, , la flota la fel, sa se adaune nave care sa incetinască fs-ul , cum exista deja pe ogameX, zic sa se adauge nave mai rapide ca RIP dar și mai puternice ca el, dacă vreți va pot da exemple, dar nu cred ca îmi este permis. Un joc video în care se văd flotele când se luptă, ca sa fie mai interesant și sa aducă și jucători tineri, nu doar "fosile" care deja s-au plictisit de acest joc, dar cu toate asteatru nu vor sa schimbe nimica la el, dacă nu se ia măsuri, ogame va dispărea odată cu pensionarea "fosilelor" unde mă includ și eu...Doar a eu doresc sa se dezvolte acest joc, altfel rămâne în urma și ăsta în folosul noilor jocuri de OGAME și va asigur, exista muuulte, toate asemănătoare, dar mult mai dezvoltate. ...
 • Daca tot s a deschis acest topic in speranta de a inbunatatii Ogame.ro, as vrea sa mi exprim si eu parerea legata de viitorul univers ce va fii deschis.

  - O viteza ok ar fii un x6 la general
  - Cineva a spus mai sus de adaugarea a mai multor nave.
  - "Monsapel" a spus ceva de un event cu apararea in debris.

  Sunt ideei foarte ok, care trebuiesc aplicate.

  Modul de vacanta e bun, nu stiu de ce sunteti toti impotriva, oamenii mai au si treaba. O vacanta cu copii, o excursie, nu trebuie sa plece la drum si sa stea stresat " aoleu ogame.."
  E ok cum e acum "v-mode"
 • Nejucand pe nici un univ din cele vechi nu-mi pot da cu parerea despre statistici.

  Dar in viitor ar fi bine venit un univ de viteza mare si eco mare. Cat mai mare.. ne mai distram si noi :)

  Ideea lu papy cu eventu de debris in aparare nu cred ca ar functiona, din calitate de fleeter mi ar place insa ar fi foarte incorect pentru cei ce au abordat un stil de joc pe aparare.

  Sun Tzu wrote:

  Cunoaşte-ţi inamicul şi cunoaşte-te pe tine însuţi; dintr-o sută de bătălii, nu te vei expune nici unei primejdii.
 • Devilutz wrote:

  Nejucand pe nici un univ din cele vechi nu-mi pot da cu parerea despre statistici.

  Dar in viitor ar fi bine venit un univ de viteza mare si eco mare. Cat mai mare.. ne mai distram si noi :)

  Ideea lu papy cu eventu de debris in aparare nu cred ca ar functiona, din calitate de fleeter mi ar place insa ar fi foarte incorect pentru cei ce au abordat un stil de joc pe aparare.
  +1

 • Mao wrote:

  As fi dorit mai multa implicare in acest topic...
  Nu e implicare pentru ca schimbarile nu sunt destinate pentru serverele care mai au cat de cat jucatori. E ca si cum ai incerca sa resuscitezi un om mort, in loc sa ajuti omul care inca mai are o sansa de supravietuire: in final ii pierzi pe amandoi.


  Zagadra e un univers mort, iar daca nu se mareste viteza economiei(la un x4-x5), jucatorilor nu le mai ramane nici macar speranta unei potentiale fuziuni cu Betelguese.