razboi concurs Draqqula vs NoSkiLL

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • razboi concurs Draqqula vs NoSkiLL

   Salutare....daca tot am ramas fara flota, vreau sa declar si sa imi fie acceptat un razboi concurs intre mine si NoSkiLL(alianta alcatuita din 14 membri actual,cateva conturi in v-mod...etc)


   Participantii NoSkiLL:
   1: bad bunny
   2: Foxy
   3: Psycho
   4: Pulsar
   5: Zacusca
   6:robyroberto
   7: Rdark
   8: olimp
   9: Saladin
   10: veve
   11: Oneill

   JUCATORII CE VIN DIN V-MOD VOR PUTEA LUA PARTE LA RAZBOI DUPA 48 ORE PENTRU A SE PUTEA ORGANIZA SI A AVEA TIMP SUFICIENT SA O FACA....ACESTIA SUNT:
   12: onesaint
   13:Ezequiel


   Regulile sunt simple....

   Ruthl3ss Kill3r ,in perioada razboiului sa nu se atinga nici macar cu un spy de mine(pe el il eliminam din razboi :)) ),dar nici sa ajute membrii implicati cu resurse pentru ai ajuta :D...
   prima regula e cea mai importanta....

   celelante reguli ar fi.....
   1.nu sunt permise atacurile la sateliti (acestea se i-au in calcul doar daca profitul cumulat depaseste 40milioane profit)
   -daca vreounul din cei implicati in razboi doreste totusi sa dea la sateliti doar de dragul de a ataca si al face pe oponent sa refaca satelitii,pierderile cumulate de aparator se transforma in beneficiul sau,daunele calculandu-se la pierderile agresorului...
   2.santierul naval de pe planete poate fi atacat si se i-au in considerare doar daca cr-ul este de minim 25kk...
   3minerii din alianta NoSkiLL,si anume :veve,Rdark,Saladin,Oneill,nu vor fi atacati decat daca profitul cumulat depaseste 150milioane,altfel,daca nu depasesc acest profit nu ma pot apropia de ei,in caz contrar, mie sa mi se cumuleze pentru fiecare 1kk resurse x10 daune in favoarea participantilor NoSkiLL....

   ACESTEA AR FI REGULILE!!!


   Motivele sunt simple:
   1:roby doreste sa se razbune pe mine
   2.Psycho imi da la sateliti pe motiv ca il spionez :))


   RAZBOIUL CONCURS sa dureze 12 saptamani,sau pana imi pierd eu 90%din flota....la sfarsitul razboiului,in caz ca voi iesi castigator(sanse relativ mici)cei din NoSkiLL ,vor avea de ales 2 variante

   1.nu voi fi atacat de catre Ruthl3ss Kill3r pana la prima fuziune si imi vor da 200kkdeut fiecare
   sau
   2.timp de inca 12 spatamani foi fi protejat de atacurile lui Ruthl3ss Kill3r, si cei din NoSkiLL imi vor datora impreuna 5md metal,2.5md cristal si 1.25md deuterium

   daca voi pierde flota in intervalul mentionat(12 saptamani)eu voi suporta intreaga flota a lui robyroberto,plus toate daunele ce le provoc pana la pierderea flotei,plus un surplus de 300kkmetal,150kkcristal si 75kkdeuteriu fiecarui membru din alianta...


   asadar sper sa mi se accepte razboiul :)

   The post was edited 1 time, last by draqula ().

  • Inteleg ca nu doresti sa iei la sateliti, pentru ca nu mai ai cum juca pe acel server, dar ma intreb, tu chiar crezi ca cineva o sa accepte acesti termeni ? :lol:
   Si ca sa vin cu o noutate pentru tine, avand in vedere ca la un moment dat am castigat un razboi, iar partea pierzatoare a ales sa nu respecte conditiile, acestia nu pot fi pedepsiti de go daca nu respecta invoiala,asa ca, nu te mai excita degeaba :stick:
  • Daca picati de acord asupra unor reguli de razboi concurs, va rog sa formulati ticket catre GO, pentru ca razboiul si conditiile sa fie legitime.
   Cred ca mai multe conditii din cele propuse nu vor fi acceptate de GO, dar discuta cu ei. Din capul locului pot sa'ti spun ca ar trebui ca pragurile setate sa se refere la daune, si nu la profit, pentru ca profitul este greu de contorizat si pot aparea probleme.
   "Showing off is a fool's idea of glory."


   -> Sistemul de Support! <-
  • Astept reactia celalaltei parti, fondatorul NoSkiLL.

   Pana atunci, va atrag atentia ca un razboi poate dura cel mult 2 luni, asadar cele 12 saptamani de care se vorbeste nu pot fi luate in calcul.
   In plus, recompensa ceruta este prea mare si nu pot accepta dezechilibrul ce s-ar creea.

   In cele din urma, fiecare membru de alianta implicat, mentionat, sa se gandeasca bine si sa-si rezerve dreptul de a parasi alianta inainte de inceperea ostilitatilor, daca personal nu accepta conditiile de razboi. Altfel, o data inceput razboiul nu va putea da inapoi.

   When you become angry, think about the consequences - CONFUCIUS