[TOP 1][TOT: 237.540.805.000] Vycky [F-D] & Alexandr & Mirage [Punisher] & Beast1 [Punisher] & bisturi [Punisher] vs. Sharky [Noobs] (A: 49.786.868.000, D: 187.753.937.000)

  This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

  • Felicitari baietilor pentru organizare, felicitari tuturor pentru numere, atat atacatorii, dar mai ales lui Sharky pentru munca depusa pana acum - un jucator cum mai rar gasesti pe .ro si care cel mai probabil va reface flota. Cu docul reface 1/4-1/5 din flota, deci ii cam ramane flota cat sa sparga pe aproape oricare dintre atacatori (solo).

   Daca multi cred ca U1 e inchis, finalizat si alte chestii de genul asta...as spune ca nu. Tocmai s-a redeschis (pana acum fiind inchis de Sharko), iar acum s-a echilibrat; ma rog, atacatorii au un mare avantaj destul de mare si depinde de ei cum il vor gestiona. Preconizez ca se vor intampla destul de multe lucruri interesante in viitor.

   Felicitari tuturor inca odata pentru strategia si timpul acordat pentru aceasta lovitura ! O meritati din plin ! :)

   RU @Sharky, speram cu totii ca vei continua sa ne incanti privirea cu abilitatile tale, ai din plin !

   RU si lui @Squaker care a picat si el la scurt timp dupa...dar la ce economie are...refacerea e ca si asigurata.

   Numai bine tuturor !
  • Asa este, Sharky, nu am scos vmode decat de cateva ori de cand s-a produs fuziunea pe Uni 1, si asta dupa o perioada de aprox 1 luna sau 2 de activitate cu FS fara vmode ( daca erai atat de atent la activitatea mea ai fi vazut ca am mai stat si off vmode o vreme cu FS normal) , dar asta e pb mea... in RL s-au produs niste schimbari care mi-au limitat ff mult timpul de joc... familie, 2 copii mici de 1 si 3 ani si un job care necesita multa munca si implicare ( nu pot sa ii spun pacientului la spital : "nu pot sa iti ascult plangerile si dorintele pt ca tb sa dau atac sau sa fac FS") . Asta este, unii dintre noi mai au si VIATA , nu doar Ogame. Joc cum pot si e treaba mea ce fac cu viata si jocul. Stiu ca e greu sa accepti o asemenea pierdere, dar iata ca in univers mai sunt si alti oameni care au RL si care reusesc sa puna de un atac frumos in timpul lor liber limitat. RU sau GLITRL... cum vrei tu! Am inteles si eu faptul ca te-ai bazat ca nici unul dintre noi singur nu te-ar fi putut "face" ca sa zic asa, dar totusi nu ai luat in calcul ca in vietile noastre ocupate s-ar putea sa gasim o zi in care sa fim liberi toti si sa ai surprize... asta este jocul ... il accepti asa cum e sau nu si iti vezi de Viata! Toti peierdem mai devreme sau mai tarziu cate ceva, oricat de bun ai fi sau am fi noi , greseala e omeneasca si oricare din noi poate fi in locul tau. Daca nu reusesti sa accepti ca jocul e joc si in joc mai si pierzi nu e ok

   The post was edited 1 time, last by Mentorita ().

  • Si un mic comentariu...e exact ce a zis si Mentoriza.
   Putin timp la dispozitie, nu mai avem timpul care era in urma cu ani, rl-ul s-a mai complicat de atunci.
   S-a ajuns la o zi comuna si s-a putut.
   Cum am zis...multumiri noilor prieteni, dealerilor si nu in ultimul lui RUMBURACK ( stie el
   RU Sharky si Squaker.
   Jucatorul heruur iti spune urmatorul lucru:
   da Mihaita... cat de bine ma intelegi.... :))) Bravo... daca nu reciclam ma lasam de joc... dar am avut ambitia sa nu il las sa ia nimik.... cu pustoaica pe un picior, cu o mana invarteam o lingura in laptele ei (pregateam biberonul de seara fiindca nevasta-mea facea baie) si cu cealalta mana pe shoarec.... l-am facut pe fraier... L-AM FACUT...
  • In sfarsit vad si eu ceva interesant pe forum, felicitari atacatorilor!
   Bibas, unde calca piciorul tau, nu mai creste iarba dupa aia)) Sper totusi sa gresesc de data asta si se apuca rechinul sa refaca flota, chiar vreau sa vad care din voi pica primul)
   Eu defapt intuiam ca vine un hit mare pe .ro, inca de cand ai gresit circulara pe .org)
   Ce sa zic, frumoase flote au participat, bravo tuturor ca mai aveti puteri si dorinta de a juca jocul.
   Sharky, nu ne-am intersectat noi in trecut, dar stiu din auzite ca ai tupeu mare, timp si rabdare, iti doresc refacere rapida.
  • Felicitari atacatorilor, era singura varianta ca sa-l rapuneti, am vazut ca stiati ca trebuia sa va uniti chiar daca erati din aliante diferite. Sharky avea gasca facuta asa ca unirea serverelor a insumat mai multe tinte, doar ca in cei in care a dat atras atentia celorlalti jucatori care s-au unit impotriva lui iar singura varianta de supravietuire era vacanta. Nu e sfarsitul, refacere usoara Sharky. nu cred ca va dura mai mult de 6 luni pana o vei reface integral atat timp cat inca sunt dealeri
   Dintre toti atacatorii un rol crucial l-a avut bestia. cu toate ca au fost 5 flote a iesit egal....
   Squaqer ne-ai innebunit cu spamul si povestile tale cu V-mode
   Top 1 ro va dainui mult timp de acum inainte, felicitari tuturor
   My sig was too big and died :(
   and so and I
  • Organizare drăguță, venită de la un om care știe ceea ce face :) Felicitări și celorlalți că s-au mai rupt la câteva ore de la muncă, somn, etc.

   Îl contrazic pe Sharky în legătură cu ” v-a luat cam mult timp ”
   Dacă aveai timpi random, așa cum oricum aveai, era de ajuns ca să te loghezi o singură dată atunci când te atacau și apoi făceai fs în fiecare seară, fiind foarte greu pentru ei să te spargă, deoarece nu puteau fi mereu toți online.

   FS VMODE: aș fi de acord în totalitate cu imposibilitatea de a intra iar în v mode la mai puțin de 48 ore după ce l-ai scos :)

   Flotele adunate în ACS vs flota lui sharky:

   RIP 18,826
   Vanator usor 3,041,311
   Vanator greu 39,942
   Crucisator 1,939,701
   Nava de razboi 862,723
   Bombardier 12,063
   Distrugator 318,700
   Interceptor 477,575
   Transportor mare 110,370
   Transportor mic 2,189,124
   Mugadabumbu: Si trebuie sa ma iau de viata ta, ca imi furi gagicile
   Gusty: Je t`aime :hug:
   Sharky: moi aussi! :hug: j'adore quand tu parles francais :hug:
  • multumim Gusty de adunare 8o
   Jucatorul heruur iti spune urmatorul lucru:
   da Mihaita... cat de bine ma intelegi.... :))) Bravo... daca nu reciclam ma lasam de joc... dar am avut ambitia sa nu il las sa ia nimik.... cu pustoaica pe un picior, cu o mana invarteam o lingura in laptele ei (pregateam biberonul de seara fiindca nevasta-mea facea baie) si cu cealalta mana pe shoarec.... l-am facut pe fraier... L-AM FACUT...
  • Maxime felicitari atacatorilor ! Rechinas a venit cu flota babana la fuziune si a crezut ca va tine si aici sa faca ce vrea, numai ca nu a fost asa ! E o vorba ca : ,,pestele mare il va hali pe cel mic" , aici atacatorii au dovedit contrariul, unde cei mici il vor hali pe cel mare si halit a fost ! Atacatorii au schimbat balanta jocului cu eforturi minime si regulamentare. Spor la joc tuturor pe viitor si nu intotdeauna cel mare face legea !
   Felicitari Vycky, Alexandr, MIrage, Beast1 si bisturi !
   O linguriţă de isteţime face uneori cât un car de putere.
   Liviu Rebreanu